dsd.jpg
Deşi momentul este extrem de drăguţ, mulţi dintre cei care au văzut videoclipul îl numesc „trist” şi „patetic”, spunând că acesta arată lipsa de comunicare suficientă dintre părinţi și copii.Tehnologia evoluează şi, odată cu aceasta, creşte şi impactul pe care ea îl are asupra celor mici. Pe YouTube a fost încărcat un video în care o fetiţă de 7 luni care nu răspunde la numele ei (Catherine), ci la cel al asistenta digitală de la Amazon, Alexa.  

Bebeluşul ignoră vocea mamei ei atunci când aceasta o cheamă pe numele real, ridicând privirea numai atunci când aceasta spune comanda de pornire pentru asistentul Alexa.

Reacţiile celor care au văzut videoclipul sunt împărţite, unii considerându-l drăguţ şi sugerând schimbarea numelui bebeluşului în „Alexa”. Ceilalţi însă, blamează părinţii copilului pentru lipsa de comunicare pe care ar avea-o cu el, şi folosirea în exces a asistentului digital.

Alţii au ales să glumească pe această temă, menţionând că este mai bine ca bebeluşul să răspundă la „Alexa”, decât la ”Hey Google” (comanda vocală care porneşte Google Assistant).

Preluat de la: diez.md