1534776295584.jpg

În luna lui gustar, dorul e mai dor aici, acasă, pentru că ne bucurăm fiind mai aproape de familie și liniștea sufletească. Tot în luna lui gustar, ne reunim frumos sub cerul liber, în sânul naturii și ne bucurăm împreună de muzica bună, întâlnirile de suflet și atmosfera prietenoasă!

Muzica dăinuie peste tot, dar mai ales în mijlocul naturii, unde se aude cel mai bine ecoul emoțiilor sincere și se vede frumusețea care ne lasă fără cuvinte. De aceea satul Butuceni, Orheiul Vechi, este locația potrivită pentru a savura din ambele.

Joi, 23 august, sunteți invitați pe pământul îmbrățișat de oameni sufletiști și de legende la aer liber cu un repertoriu ca un „Dor Călător” alături de Vali Boghean Band și invitații săi:

Jazz – Trigon, FreeTet Jazz Project

Folk – Viorel Burlacu, Victor Buruiană, Georgeta Voinovan, Vasile Lupu, Ion Rață

Poezie – Nicolae Jelescu, Ioana Isac, Ronin Terente

La ora 16:00 evenimentul va fi deschis de către trio „Vatra Neamului” și va dura până la 23:00, timp în care veți putea savura din muzică live, surprizele plăcute, bucatele delicioase și vinul gustos!

În perioada 18 iulie – 22 august inclusiv, biletele vor avea prețul:
Main: 200 lei
Family: 500 lei

În ziua evenimentului, biletele vor putea fi procurate după cum urmează:
Main: 250 lei
Family: 550 lei

Deoarece acest eveniment este o adevărată sărbătoare pentru întreaga familie, copiii cu vârsta până la 7 ani, însoțiți de părinţi, au acces liber la eveniment. Pentru mai multe detalii despre program accesați pagina de Facebook a evenimentului.

Preluat de la: zugo.md