19243184_1939431049415850_5137348742070089411_o.jpg

Duminică, 2 iunie 2024, începând cu ora 12.00, vinăria Château Vartely vă așteaptă la o nouă ediție a festivalului Strawberry Day. Fie că ești un pasionat al vinurilor și spumantelor fine, fie adori aroma îmbietoare de căpșune și muzica latino sau poate pur și simplu cauți o activitate de weekend pentru întreaga familie, acest eveniment este perfect gândit pentru tine.

Cea de a cincea ediție a festivalului Strawberry Day la Château Vartely vine anul acesta cu un format mai special. Pe lângă căpșune, vin și spumant, organizatorii au pregătit pentru oaspeți o tematică specială dedicată spiritului vibrant al Spaniei.

Vino să strigăm «Viva la Fiesta» și să degustăm nelimitat cele mai bune spumante din colecția Inspiro la vinăria din dealul Orheiului. Aici, vom da start unui adevărat latino party cu flamenco, sangria, paella și vom celebra împreună bucuria, bogăția și diversitatea acestei lumi vibrante.

Ce veți găsi în program?

# Vin spumant nelimitat, welcome drink – sangria cu căpșuni – și degustare de vin rosé Fetească Neagră din colecția Totem.

# Muzică și dans pe ritmuri spaniole. „Vom vibra împreună pe acorduri de chitară și ritmuri pline de pasiune împreună cu cei de la Nikorasong Band”, spun organizatorii.

# Bucătărie spaniolă. „Vom servi împreună o delicioasă paella pregătită cu pasiune și măiestrie, după o rețetă tradițională și autentică adusă din Spania, o explozie de gusturi și texturi care vă vor încânta simțurile”, menționează cei de la Château Vartely.

# Excursie ghidată prin vinărie.

# Zone de picnic și relaxare pe iarbă, zone foto și activități cu animatori.

Prețul unui bilet este de 650 de lei pentru adulți și 450 de lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între șapte și 14 ani. Copiii mai mici de șapte ani vor putea intra gratuit.

Biletul de intrare la eveniment include:
# degustare de vinuri rosé Totem Feteasca Neagră și toate cele trei spumante din colecția Inspiro – nelimitat;
# porție mare de paella;
# căpșune aromate;
# zone foto pentru momente memorabile;
# excursie cu tur ghidat prin vinărie la ore fixe;
# muzică live și program de divertisment;
# show de sabraj;
# masterclass de dansuri latino.

Capșunele, paella, băuturile alcoolice și nonalcoolice menționate în ofertă sunt incluse în prețul biletului. Suplimentar, fiecare oaspete va putea comanda, contra cost, și alte produse.

Dress code-ul evenimentului sunt nuanțele de alb și roz, dar și încălțămintea comodă.

Vinăria organizează și transport tur-retur la preț de 150 de lei: Chișinău-Orhei-Chișinău cu rezervare prealabilă.

Detalii și rezervări puteți face la +37368500555.

Totodată, biletele pot fi procurate pe iTicket, la vinăria din orașul Orhei (strada Eliberării, 170/B) sau Wine Shop & Bar din Chișinău (strada A. Pușkin 4).

Preluat de la: diez.md