359857554_238808915672384_5615312719182354792_n-1.jpg

Moldova Youth Forum revine cu o nouă ediție! În acest an, evenimentul se va desfășura la Bălți în perioada 29-30 iunie și va întruni peste 300 de tineri din toate regiunile Republicii Moldova. În acest an, participanții vor avea ocazia să interacționeze cu mai mulți paneliști experimentați în diverse domenii, atât pe plan național, cât și internațional, dar și să beneficieze de ateliere de lucru.

Evenimentul este destinat tinerilor care au între 18 și 30 de ani.

Forumul își propune să ofere tinerilor o platformă pentru a descoperi strategii și metode inovative de participare în dezvoltarea programelor și politicilor pentru comunitățile lor. De asemenea, evenimentul va facilita dialogul dintre tineri și politicieni pentru a susține procesele democratice.

Printre vorbitorii principali se numără:
# Maia Sandu – președinta Republicii Moldova;
# Charles Michel – președintele Consiliului European;
# Siegfried Mureșan – membru al Parlamentului European;
# Pawel Zalewski – secretar de stat al Poloniei;
# Dan Perciun – ministrul educației și cercetării al Republicii Moldova.

În cele două zile ale evenimentului, tinerii vor avea ocazia să participe la diverse paneluri și ateliere axate pe subiecte precum: dezvoltarea durabilă, incluziunea și diversitatea, securitatea regională, sănătatea mintală, antreprenoriatul, inovația digitală.

Persoanele interesate sunt îndemnate să completeze acest formular pentru a se înregistra. Termenul-limită pentru înscriere este 16 iunie.
*Formularele incomplete sau transmise după termenul-limită nu vor fi examinate. Doar persoanele selectate vor primi un e-mail de confirmare.

Participanții vor fi asigurați cu alimentație și cazare. Transportul va fi organizat din Chișinău și Cahul (va trece și prin Comrat). În cazul în care locuiți în afara acestor orașe, organizatorii nu vor rambursa deplasarea spre/din localitate.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md