moldova-gezi-rehberi.jpg
Europa de Est are unele dintre cele mai mari atracții de pe Bătrânul Continent. Platforma pentru călătorii Times Travel a elaborat o listă cu destinații atmosferice pentru a-ți împrospăta spiritul de turist.  Chiar dacă s-ar putea să fie mai puțin cunoscute aceste locuri, există totuși regiuni care pot trezi interesul.

#1. Tallinn, Estonia

Capitala Estoniei, Tallinn, reprezintă un oraș fotogenic, un oraș care seamănă că a fost creat într-un program de photoshop. Orașul este împânzit de biserici vechi, minuni arhitecturale și multe altele. Dacă vă aflați în Tallinn, trebuie să explorați muzeul său în aer liber. De asemenea, o altă destinație este orașul vechi acolo unde poți simți spiritul arhaic al populației estoniene.

#2. Moldova

Țara noastră a fost inclusă în acest top pentru peisajul său rural sau pentru puținele cetăți păstrate în prezent.

#3. București

Capitala României, Bucureștiul este adesea trecută cu vederea, deoarece Transilvania este o destinație mai atractivă pentru majoritatea călătorilor. Cu toate acestea, orașul are câteva lucruri uimitoare de explorat. Ca orice alte frumuseți europene, și Bucureștiul este unic și plin de emoție. Acesta găzduiește frumoase biserici ortodoxe vechi, cafenele și multe altele.

#4. Praga

Una dintre cele mai solicitate destinații din Europa, aceasta este considerată cel mai bun loc din Europa de Est. Praga găzduiește clădiri vechi impresionante, galerii de artă și faimosul Pod Carol. Praga are, de asemenea, unele dintre cele mai bune beri din Europa, așa nu ratați câteva să procurați câteva sticle când veți ajunge aici.

#5. Transilvania

Teritoriul împădurit al României este plin de magie și mister. Transilvania găzduiește castelul renumitului Conte Dracula care este vizitat de milioane de oameni din întreaga luem.

Preluat de la: diez.md