PR-Trade-In-1280x720-RO.jpg

Acum, prin programul Trade-In, clienții Moldcell au posibilitatea de a schimba un dispozitiv vechi pe o reducere la cumpărarea unui telefon sau gadget nou, în cele mai favorabile condiții. Serviciul este disponibil în cele 60 de magazine Moldcell din toată țara.

Care sunt beneficiile Trade-In la Moldcell?

Comoditate. Programul oferă posibilitatea de a schimba dispozitivul vechi pe unul nou. Astfel, clientul este scutit de grija de a căuta un cumpărător.

Economie de timp și efort. Tot ce trebuie să facă abonatul este să ofere dispozitivul consultantului din magazin și să se concentreze pe alegerea unui nou dispozitiv pe care dorește să-l cumpere.

Tranzacție sigură. Programul elimină riscul de fraude care pot apărea atunci când clientul încearcă să vândă pe cont propriu. Tranzacția Trade-In are loc în magazinele oficiale autorizate Moldcell.

Reducerea se aplică pe loc pentru noua achiziție. În funcție de starea dispozitivului sau cantitatea acestora, clienții pot beneficia de o reducere semnificativă pentru cumpărarea unui gadget nou. 

Posibilitatea de a cumpăra în rate. În cazul unui schimb, costul dispozitivului vechi este stabilit din valoarea dispozitivului nou, ceea ce crește suma avansului. Un avans mai mare poate influența pozitiv decizia creditorului și acordarea ratelor. Suma de răscumpărare poate fi folosită pentru a cumpăra orice dispozitiv disponibil la Moldcell.

Cum se face schimbul de gadgeturi? 

# Clientul este invitat în orice magazin Moldcell.

# Expertul îl ajută să evalueze gadgetul vechi. Întregul proces durează până la 5 minute. Se va lua în calcul aspectul exterior al gadgetului, starea ecranului și a bateriei, precum și funcționalitatea și prezența pieselor originale.

# Numărul de smartphone-uri pentru evaluare este nelimitat.

Stela Chitoroaga, Chief Commercial Officer, Moldcell: „Oferim abonaților noștri toate produsele și serviciile necesare, care lucrează împreună pentru o experiență digitală fără limite. Acum, și programul Trade-in devine parte indispensabilă a ecosistemului nostru, având ca scop grija față de clienți. Acest lucru ne permite să oferim o experiență îmbunătățită a clienților și să demonstrăm implicare în fiecare etapă a interacțiunii utilizatorului cu cele mai noi tehnologii. Programul Trade-In face gadgeturile moderne și inovațiile mai accesibile pentru utilizatori. Astfel, noul program este încă un pas în realizarea promisiunii noastre: La Moldcell punem întreaga lume în mâinile tale, ca tu să-ți trăiești viața din plin.”

În cadrul programului Moldcell Trade-In sunt acceptate pentru evaluare smartphone-urile marcă Apple, Samsung și alte branduri – modele lansate după anul 2016. 

Lista completă de modele incluse în program, la fel și calculatorului online pentru o evaluare orientativă a gadgetului vechi, sunt disponibile pe site-ul Moldcell: https://tradein.moldcell.md/ro

Preluat de la: diez.md