Choosing-Between-BMW-vs-Audi-vs-Mercedes-Featured-image-1568x882-1.jpg
După ce în 2020 marca Mercedes-Benz a fost cea mai solicitată în motoarele de căutare de pe teritoriul ţării noastre, preferinţele moldovenilor s-au schimbat în 2021. Atenția a fost concentrată asupra mărcii rivale BMW.

Producătorul japonez de mașini a fost, în general, cea mai căutată marcă de mașini în 2021. Cercetarea arată că a fost în fruntea căutărilor în 47 din cele 154 de țări analizate – reprezentând aproximativ 31 % din toate căutările la nivel mondial. Cu toate acestea, Toyota este în scădere față de 34.8 % dintre căutările pe care le-a asigurat în 2020, transmite Autoblog.md.

Toyota, BMW și Mercedes-Benz au continuat să domine căutările Google în întreaga lume în 2021 și și-au menținut primele trei poziții pentru al doilea an consecutiv. În timp ce Mercedes rămâne pe locul trei, a luat câteva țări de la Toyota și BMW. Acest lucru a redus decalajul în mod semnificativ.

Cu toate acestea, este interesant de remarcat că, în medie, în ultimii patru ani, BMW deține titlul de cel mai bine căutat brand în mai multe țări decât orice alt concurent.

Captură ecran

Preluat de la: diez.md