mamaa-e1707568621548.jpg

Teatrul „Luceafărul” vă invită la spectacolul „Mama”, de Asya Voloșina, în regia lui Dumitru Acriș. Acesta se va desfășura duminică, 11 februarie, începând cu ora 19.00.

Despre spectacol. „O invitație la dialog, și, în același timp, un imbold pentru introspecție. E un spectacol despre relațiile și conflictul dintre generații cu actori și personaje de diferite vârste. Reflectă cruzimea și abuzul cu care se confruntă femeile în căutarea fericirii. Mai mult, e un spectacol despre cum, uneori, vrem să renunțăm la speranță și de ce e important să continuăm să sperăm.

Femeia tuturor vârstelor este în centrul acestei istorii: fiica, soția, mama, bunica – toate cu valorile, dorințele, fricile, problemele, durerile pe care le poartă ca pe-o cruce.”

Notă: spectacolul este recomandat persoanelor care au atins vârsta de 16 ani, întrucât conține cuvinte licențioase și scene de violență.

Distribuție: Maria Anton, Irina Vacarciuc, Paulina Zavtoni, Vitalia Grigoriu, Victor Triboi, Ion Liulica, Dorina Tătaru.

Prețul biletelor variază între 150 și 250 de lei. Aici le puteți procura.

Preluat de la: diez.md