irina-1.jpg
Ia exemplu de la natură – apasă butonul „refresh” pentru garderoba ta! Shopping MallDova te invită la cel mai fashion eveniment al primăverii – „Mall of Fame”. Petrece seara de 3 martie în compania stiliștilor, care te vor învăța cum să arăți trendy în noul sezon.

Nu e dificil! De asta te vor convinge fashion bloggerii recunoscuți și alte persoane publice ale showbiz-ului autohton, care vor defila în ținutele create chiar de ei, având la dispoziție colecțiile brandurilor prezente în Shopping MallDova. Dacă decizi să le urmezi exemplul, ești așteptat în zecile de magazine, situate la câțiva pași distanță, în singurul centru comercial de nivel european din țară.

Ți-ai făcut plinul de shopping? Dansează pe ritmurile hiturilor Irinei Rimeș, invitata specială a celei de-a șasea ediții „Mall of Fame”. Interpreta va urca pe scenă, însă nu înainte de a dezvălui publicului viziunea ei despre modă, dar și secretele originalelor sale ținute scenice și cotidiene.

Distracția va continua cu o tombolă, în cadrul căreia cei mai norocoși vizitatori se vor alege cu premii-surpriză, la fel de fashion.

Partenerul acestei ediții este Volkswagen, care se alătură cu inspirație și susține realizarea acestui proiect frumos.

Pe 3 martie, ora 18:00, te așteptăm la Shopping Malldova, să dăm startul unei primăveri stilate!

Preluat de la: diez.md