flatearthdome2-850x500.jpg
Echipa #diez deja v-a povestit despre existența comunității din Moldova care cred că Pământul este Plat, astfel am încercat să aflăm mai multe detalii, și despre care sunt principiile, valorile și idealurile membrilor acestei comunități.

„Prima oară am auzit despre pământul plat cu 1 ani și ceva în urmă și mi s-a părut într-adevar ceva absurd total, fiindcă părea a fi imposibil, doar la școală, în special la geografie am învățat toți anii că pământul este un glob într-un imens univers, văzusem diferite filme documentare despre planete, cosmos, univers și eram practic sigur că nu ar putea fi altfel, însă careva gânduri m-au făcut să mă informez mai detaliat, să văd ce „prostii” au mai născocit și alții..

A fost destul un film documentar să vizionez pentru a mă pune lung pe gânduri și am devenit chiar interesat de asta, căutând și descoperind noi informații, dovezi PRO, ramânând cam șocat de toate cele aflate. Mi-a fost destul 4-5 video-uri lungi pentru a mă convinge undeva 80-90%, restul cele 10-20% erau încă cele de șoc, doar nu ar fi posibil ca omenirea să fie mințită, dusă în eroare zeci sau sute de ani la rând, însă… Majoritatea dovezilor si teoriilor aflate sunt de pe YouTube, de la diferiți blogeri și canale (Roman Milovanov; Soul Goodman;  Tyler Durden;  Наследие / The Legacy;  Вячеслав Котляров;  Amazing Channel și altele)” spune Alexandru T. pentru echipa #diez.

 

Cum a luat naștere comunitatea Pământului Plat în Moldova

Comunitatea pământului plat în Moldova a luat naștere în iarna anului 2018, când mai aflasem careva informații șocante și utile cu care doream mult să mă impart și cu alții, să afle lumea adevărul cât mai curând, să dea jos ochelarii roz și să înțeleagă ce se întâmplă într-adevar.

Cu toate că știam că vor fi multe derâderi și negativ în partea mea și a comunității, plus că cei ce promovează această temă pot fi suspecți pentru careva organe de control, am decis totuși să merg înainte. Cine e interesat va înțelege, cine nu, nu are decât să continue viața în iluzie” adaugă Alexandru T.

„Evenimente încă nu creăm, fiindcă la moment suntem puțini, dar în creștere continuă. Pentru a găsi noi persoane, mai facem careva discuții între prieteni și dacă cineva într-adevar devine interesat, îi explic cât de cât ideile principale și pentru a-l asigura, îi distribui câteva linkuri cu video cu dovezi. Dacă și în continuare omul e interesat, va afla, dacă nu, nu insist. Nu impun nimănui să mă creadă, doar îmi exprim gândurile și încerc să deschid ochii celorlalți care sunt interesați, care vor să afle adevarul. Cea mai bună metodă de cunoștintă este atunci când omul singur caută și află. Sarcina mea este să-i ofer câte o mică informație din când în când pentru a-l interesa, dacă e posibil” explică Alexandru T.

Ce spun rudele și prietenii

„Majoritatea rudelor, prietenilor mă cred nebun cam sau că m-am alăturat unei secte, ceea ce sună chiar absurd si totodată amuzant. Mult nu mă contram cu ei, doar le dau careva idei și fapte și dacă cineva e interesat, îmi ofer timpul meu pentru a-l informa, dacă nu – atunci nu-mi pierd timpul.

Experimente nu am facut în Moldova, însă pot spune ca am văzut mereu orizontul plat, la mare, ocean, chiar si din avion la înălțime. Orizontul e mereu plat, pe când dacă ar fi rotund, curbura lui ar trebui să se vadă deja de la câțiva km înălțime. În multe poze și video unde arată curbura pământului, se poate de observat că se folosește Fish Eye Lens la cameră, ceea ce oferă o rotungire a ecranului . Foarte ușor se poate de văzut asta în practit toate videourile oferite de NASA si altele. În grupul nostru Pământul Plat / Плоская Земля sunt o multe dovezi PRO. E destul să analizezi careva din ele pentru a te pune pe gânduri deja.

Toate filmele despre cosmos și astronauți nu sunt decât prelucrate cu ajutorul tehnologiei CGI (computer-generated imagery). Deseori chiar si Holywood-ul creaza filme cu imagini ce par mult mai realiste decât  ceea ce fac NASA sau alții” povestește Alexandru T.

„În ceea ce ține de gravitație, când pe astronauți îi arată că au ajuns deja în „cosmos” și se pot mișca în aer liber, nu e nimic decât  Zero-G, un avion care face un anumit zbor încât gravitația dispare pentru un anumit timp” adaugă Alexandru.

Filmele documentare care sunt recomandate

 Земля Плоская (Roman Milovanov)

 ПЛОСКАЯ ЗЕМЛЯ: МКС – НЕТ, Размер России, Искажение горизонта (Roman Milovanov)

Плоская Земля. Девид Мерфи Вот зачем они скрывают правду о планете

Плоская земля. Ядерный взрыв и потоп (Наследие/The Legacy)

“ПЛОСКАЯ ЗЕМЛЯ”. Земля до начала времени (Tyler Durden)“ПЛОСКАЯ ЗЕМЛЯ”. Земля до начала времени (Tyler Durden)

„Toate aceste recomandări sunt unele din cele mai bune. La început poate că multe idei pot părea absurd, însă cu timpul începi a le înțelege” își justifică alegerile Alexandru T.

Ce crede comunitatea despre acest val

Spontaneous Evolution

„Problema teoriei pământului plat este anume că o numesc ”teorie”. Este un grup de oameni foarte influenți care conduc această lume și cărora le este convenabil ca omul simplu să știe cât mai puține, să fie precum un sclav. Omul trebuie știe doar ceea ce i se oferă, nimic mai mult. Astfel el poate fi ușor de condus. Cel mai bun sclav e cel ce nu știe că este sclav. E destul să cauți pe net informații cu tema ”Миром управляют” și deja te poți convinge, deja devii mai conștient de ce se întâmplă în această lume în realitate.

De mici nouă ni s-a spus că pământul este un glob și că se află intr-un univers extrem de mare, atât de mare, încât însuși pământul ar fi precum un mic punctișor în întregul univers și că în afară de noi nu mai există nimeni, ceea ce-l face pe om să creadă ca totul deja s-a aflat înaintea lui și că el nu mai are nevoie sa tindă spre ceva măreț, în afară.

Teoria marei explozii, teoria globului și teoria evoluției omului sunt toate într-un fel legate între ele cu scopul ne a ne demonstra nouă OAMENILOR cât suntem noi de neimportanți, mărunți, precum un nimic în acest măreț univers, infinit și în așa caz, dacă ar fi drept asta, reiese că nu sunt nici scopuri adevarate pentru care să tindem și nici sens al vieții pentru care trăim și totul a fost întâmplător. În acest caz ”stăpânii” noștri pot face cu noi orice, manipulându-ne cum doresc” spune Alexandru T.

„Dragi pământeni, vă rog să analizați singuri informațiile și singuri să decideți în ce să credeți. Nu impun nimănui să mă creadă. E destul singuri să faceți o analiză și să conștientizați unde este adevăr și unde nu. E timpul să ne trezim, să aflăm adevărurile ascunse, să ne dezvoltăm spiritual, moral și să devenim mai buni decât am fost, mai conștienti de ce facem și cum ne petrecem viața. E timpul să aflăm care ne este adevăratul sens al vieții și să facem o viață mai bună atât pentru noi cât și pentru generațiile viitoare. Vă mulțumesc” conchide Alexandru T.

Preluat de la: diez.md