pixel.png

Madonna a dezvăluit că a fost testată pozitiv pentru anticorpi specifici noului coronavirus. Cântăreaţa în vârstă de 61 de ani a postat pe contul ei de Instagram un filmuleţ pe care l-a numit ”Jurnal de carantină nr. 14”.

”Am făcut un test zilele trecute şi am descoperit că am anticorpi specifici virusului”, spune Madonna în filmare. De asemenea, artista a adăugat că plănuieşte ca în urma rezultatului primit să iasă din casă şi să vadă lumina zilei.

”Mâine o să ies la o plimbare lungă cu maşină, o să-mi deschid geamul şi o sa iau o gură de aer cu COVID-19. Sper ca soarele să străluceacă”, a menţionat cântăreaţa.

<!–

Formul de quiz

–>

Artista, cunoscută pentru celebrele ei piese precum ”Material Girl” sau ”Like a Virgin”, a ajuns la o concluzie: ”Iată care sunt şi veştile bune: mâine este o nouă zi, mă voi trezi şi mă voi simţi diferit”.

Totodată, cântăreaţa a publicat câteva fotografii pe reţelele de socializare alături de care a folosit hashtag-uri ca „#staysafe” şi „#staysane”, arătându-se în continuare prezentă în lupta cu COVID-19.

Deşi Madonna este tare încrezătoare că se poate expune după ce a fost testată pozitiv pentru anticorpi specifici coronaviruslui, Centrul de Prevenţie şi Control al Bolilor susţine că doar pentru că o persoană a fost testată pozitiv în acest sens, nu înseamnă neapărat că este imună în faţa virusului.

”Un rezultat pozitiv arată că ai anticorpi specifici virusului, iar aceştia rezultă în urma infectării cu SARS-CoV-2 sau un alt coronavirus”, spune CDC. ”Încă este neclar dacă aceşti anticorpi pot oferi protecţie (imunitate) împotriva reinfectării”, adaugă CDC. ”Asta înseamnă că încă nu ştim dacă anticorpii te fac imun în faţa viruslui”, încheie CDC.

La fel ca alţi artişti, Madonna a fost nevoită să-şi anuleze numeroase spectacole rămase de luna trecută din turneul ”Madam X”. La începutul lunii aprilie, cântăreaţa a menţionat că s-a alăturat fundaţiei Bill & Melania Gates ”pentru descoperirea unui medicament care va preveni şi trata COVID-19”.

”Avem nevoie de asta pentru a proteja sănătatea angajaţilor noştri, a celor vulnerabili, a prietenilor şi familiilor noastre”, a declarat artista pe site-ul personal.

Preluat de la: csid.ro