3-min.jpg

Prima lună de primăvară ne surprinde cu trei spectacole inedite organizate de cei de la Teatrul Fără Nume. Acestea se vor desfășura la începutul, mijlocul și sfârșitul lunii, deci, cei mai devotați culturii, vor reuși să le vadă pe toate. Mai jos îți povestim care vor fi subiectele pieselor, când vor avea loc, dar și de unde vă puteți cumpăra bilete.

Data desfășurării: 2 martie, 18.00
Cumpără bilete: https://iticket.md/event/macbeth

MACBETH este o tragedie clasică, în interpretare modernă, care aduce în prim plan pasiunea frenetică, care provoacă răsturnări politice şi sfidarea valorilor morale. Prezicerea celor trei vrăjitoare că lui Macbeth îi e sortit să devină rege, îl face pe Macbeth şi soția sa, Lady Macbeth, să primească vestea ca o realitate prea mult dorită. Rămânând peste noapte în castelul lui Macbeth, Duncan, regele Scoției, în vâltoarea festinului, este asasinat.

Macbeth devine regele Scoţiei, astfel, prezicerea celor trei vrăjitoare se înfăptuiește. Tot mai adânc îl soarbe mlaștina orgoliului pe Macbeth, iar Lady Macbeth nu mai reuşeşte să-şi îmbărbăteze soţul, remușcările încep să o mistuie, iar pierderea somnului e răsplata lor pentru trădare și omor.

Data desfășurării: 17 martie, 18.00
Cumpără bilete: https://iticket.md/event/boeing-boeing-comedie

Bernard, personajul principal al piesei „Boeing-Boeing”, este un arhitect de succes, care are trei logodnice, toate stewardese, de naționalități diferite, și fiecare crezând că ea este unică în viaţa lui. Astfel, spectatorii se vor îmbarca într-o călătorie amuzantă și plină de coincidențe neașteptate în care vor trăi la intensitate maximă o zi din viața nebuneasca a lui Bernard, micul paradis al căruia, funcționează la perfecție: trebuie doar să gestioneze bine calendarul de zboruri și să beneficieze de ajutorul Bertei, menajera sa morocănoasă, dar fidelă, care este pe post de controlor al traficului aerian romantic. Așa decolează „Boeing, Boeing”, însă vizita neașteptată a vechiului său prieten Robert, niște zboruri modificate, turbulențele și un nou avion Boeing, care dă peste cap toate orarele de zbor, îi poartă pe protagoniști într-un haos nebun și amuzant, plin de coincidențe neașteptate, care vor servi publicul cu o uriașă porție de râsete.

Data desfășurării: 21 martie, 19.00 (în limba română)
Cumpără bilete: https://iticket.md/event/mahamaya-electronic-devices-ro

Data desfășurării: 31 martie, 18.00 (în limba rusă)
Cumpără bilete: https://iticket.md/event/mahamaya-electronic-devices-ru

MAHAMAYA ELECTRONIC DEVICES este un spectacol în care personaje propriu-zis nu există. Cei patru protagonişti apar în scenă, punând și răspunzând la întrebări existenţiale despre: univers, știință, politică, familie, droguri, sex, religie…

Prin prisma realități noastre, spectatorii, împreună cu actorii, caută răspunsuri la aceste întrebări. De fapt, nicio întrebare nu poate defini răspunsul pe care îl căutăm fiecare dintre noi de-a lungul vieţii: cine suntem cu adevărat?

Preluat de la: diez.md