avion.jpg
Reprezentații Aeroportului Internațional Chișinău au anunțat lista companiilor aeriene care își reiau zborurile regulate de pasageri de la noi din țară. Acestea sunt Air Moldova, FlyOne și TAROM. 

Air Moldova – compania aeriană își anunță pasagerii prin e-mail despre anularea zborului. Dacă nu ați primit o notificare de anulare a zborului, zborul dumneavoastră va avea loc. Urmăriți informațiile de pe site-ul oficial airmoldova.md.

FlyOne – compania aeriană își reia zborurile din 28 martie. Puteți face cunoștință cu programul și să rezervați un bilet pe site-ul oficial aș companiei flyone.eu.

TAROM – compania aeriană din România reia zborurile regulate către/dinspre Chișinău din 27 martie. Puteți cumpăra bilete de pe site-ul oficial tarom.ro.

Începând cu 21 martie, o porțiune a spațiului aerian național a fost deschisă pentru utilizarea acesteia de către aeronavele civile și de stat, astfel fiind posibilă reluarea transportului regulat de pasageri.

Amintim că, din 24 februarie, spațiul aerian al Republicii Moldova a fost închis, din cauza războiului din Ucraina. Până la momentul de față, se operau doar zboruri charter pentru refugiații din Ucraina.

Preluat de la: diez.md