diez-share-facebook.png
Lionel Messi s-a alăturat Organizației Mondiale a Turismului (UNWTO), care se ocupă cu problemele referitoare la turism, acesta a fost numit un ambasadoru pentru Turism Responsabil al Organizaţiei Mondiale a Turismului.

UNWTO, cu sediul în Madrid, Spania, este o agenție a Națiunilor Unite se ocupă cu problemele referitoare la turism. Organizația Mondială a Turismului este un organism semnificativ la nivel global, cu atribuții de colectare și de colaționare de informații statistice privind turismul internațional. Această organizație reprezintă organismele turstice din sectorul public, din cele mai multe țări din lume și publică topuri cu privire la gradul de creștere a turismului la nivel global, regional sau național, scrie mediafax.ro.

Messi este primul jucător de fotbal din istorie care a câştigat cinci titluri „Balonul de Aur” – primele patru fiiind câştigate consecutiv – şi patru titluri „Gheata de Aur”.

Lionel Messi, Fernando Hierro şi antrenorului spaniol Vicente del Bosque, csunt primele personalităţi pe care UNWTO le numeşte „pentru a promova legăturile dintre sport şi turism şi pentru a promova puterea transformatoare a turismului responsabil.”

Preluat de la: diez.md