205954016_4595842383783068_7558220396105620767_n-4.jpg
Legendara trupă suedeză ABBA revine în forță, după o pauză de 39 de ani, cu noi piese ce ar putea fi lansate chiar peste câteva zile, la începutul lunii septembrie.

Pentru a promova evenimentul, trupa ABBA a deschis un nou site, Abba Voyage, destinat fanilor care așteaptă cu nerăbdare ziua cea mare, care ar fi data de 2 septembrie. Atunci, potrivit site-ului, va fi marcat startul proiectului. Ar putea fi vorba despre un „turneu cu holograme”, mult așteptat, pe care ABBA îl anunțase inițial în 2016.

În cadrul acestui proiect, ABBA ar putea lansa și cele cinci melodii noi.

Björn Ulvaeusunul dintre cei patru membri ai formației, confirmase la începutul lunii mai că deja artiștii s-au reunit în studio.

<!–

–> <!–

–>

Ce presupune proiectul ABBA cu holograme

Oficial, grupul nu și-a anunțat niciodată destrămarea, dar membrii ABBA au avut apoi propriile lor cariere. Cei doi băieți au devenit compozitori prolifici și producători de musicaluri, iar fetele au scos albume solo.

Până acum au existat mai multe reuniuni ale celor patru membri ai trupei.  În 2018, au revenit în studio, promițând două piese noi în cursul aceluiași an. Atunci s-a vorbit despre un proiect de televiziune care presupunea reunirea unor „avataruri digitale” ale membrilor.

Lansarea acestor două piese, I Still Have Faith In You și Don’t Shut Me Down, a fost amânată însă de mai multe ori, iar trupa plănuiește acum să lanseze cinci piese, pentru a le mulțumi fanilor pentru răbdarea lor, scrie BBC. Site-ul Abba Voyage a fost lansat joi dimineață, prezentând o imagine enigmatică a patru planete strălucitoare, însoțită de data de 2 septembrie.

Potrivit The Sun, spectacolul va implica „Abba-tars” (joc de cuvinte de la „avatars” – n.r.) ale vedetelor care vor interpreta hituri precum Waterloo, Dancing Queen și Mamma Mia. Hologramele vor fi transmise pe scenă special construită într-un teatru din estul Londrei, unde fanii vor putea vedea și un film documentar despre revenirea trupei.

Bjorn Ulvaeus a declarat pentru BBC că ideea cu hologramele a fost prezentată trupei de Simon Fuller, managerul grupului Spice Girls. „El a venit la Stockholm și ne-a prezentat această idee, că am putea face niște avataturi digitale cu noi la o anumită vârstă, iar aceste ‘cópii’ ar putea apoi să meargă în turneu și ar putea cânta melodiile noastre, sincronizându-le pe buze. Am văzut acest proiect la jumătatea lui și este deja halucinant”, a spus Ulvaeus.

Preluat de la: diez.md