iPiccy-collage-9.jpg
Cea mai populară rețea de restaurante de bucătărie națională „La Plăcinte” și-a actualizat meniul. Din 15 august, în rețeaua „La Plăcinte” meniul s-a îmbogățit cu noi bucate, sosuri, un mod original de servire a mămăligii și, în general, s-a realizat o regândire a bucătăriei tradiționale moldovenești.

În cei 14 ani de existență, restaurantul „La Plăcinte” a devenit localul preferat al chișinăuienilor și al oaspeților capitalei. Bucătăria tradițională „La Plăcinte” continuă să fie elementul de bază al bucătăriei noastre, iar modul modern de servire a bucatelor permite să o priviți dintr-o altă perspectivă.

Rețeaua de restaurante „La Plăcinte” și-a adaptat meniul ca să corespundă gusturilor tuturor categoriilor de vârstă și preferințelor tuturor generațiilor: „Am inclus un meniu pentru copii, am extins meniul de cocktail-uri, asortimentul bucatelor preferate din carne, pește și din legume”.

Astăzi, restaurantul „La Plăcinte” – reprezintă bucătăria moldovenească contemporană, în care conviețuiesc confortabil busuiocul și cimbru cu rozmarin, și brânza moldovenească cu parmezan și mozzarella.

Puteți să descoperiți noul meniu în oricare din localurile rețelei; iată câteva din felurile de mâncare incluse în noul meniu.

Set de gustări moldovenești „Gusturi și oameni”

Gastronomia moldovenească este tradițional bogată în gustări. În acest set sunt prezente cele mai populare gustări naționale, care se servesc împreună cu felii crocante de pâine caldă de casă. Aici este prezent ghiveciul, brânza și fasolița, salata de vinete, sfecla roșie, pateul de ficat și gustarea de ciuperci.

Salata „La Plăcinte”

Salata „La Plăcinte” nu este doar gustoasă și hrănitoare, dar este adevăratul gust al copilăriei, ce-i drept, îmbunătățit și completat! În compoziție salatei intră tomatele și castraveții, smântâna, ouă și o chifla specialitatea casei.

Zeama de pește „Legendа”

Zeama de pește „Legenda”,  se pare că va deveni star-ul meniului „La Plăcinte”. Această zeamă include trei tipuri de pește, iar modul de servire – într-un bol din staniol – o soluție care va fi înalt apreciată de cunoscătorii și iubitorii de arome desăvârșite.

Șalău de Taraclia cu legume

Noul meniu se deosebește și prin accentul pus pe bucate deosebite ale bucătăriei locale. Șalăul de Taraclia – este una din aceste bucate – un pește picant cu legume și sos din ardei roșu.

Bucate cu accente balcanice completează meniul plăcintelor și învârtitelor.

„La Gura Sobei” și „Cuptor Fermecat”

 

“La Gura Sobei” – Plăcintă în straturi cu brânză de vaci și de oi și “Cuptor Fermecat” – Tartă deschisă cu cașcaval, brânză și ou – bucate inedite, care combină armonios gastronomia tradițională moldovenească și tendințele culinare moderne.

Tort „Napoleon”

Dacă sunteți ca și noi un amator înrăit de deserturi, atunci știți cât e de dificil să găsiți un tort „Napoleon” „așa cum trebuie”. Se pare că în sfârșit a apărut în noul meniu „La Plăcinte”. Este una din acele bucate care trebuie neapărat încercată chiar la prima vizită în restaurant.

Adresa:

BUL. MIRCEA CEL BĂTRÂN, 12/5
STR. DECEBAL, 82, SEC. BOTANICA
STR. ȘOSEAUA HÂNCEȘTI, 58, SEC. TELECENTRU

STR. PUȘKIN 33, CHIȘINĂU
STR. DOSOFTEI, 100
BD. MOSCOVEI, 9/1

Telefon: 022211211.

LAPLACINTE.MD
INSTAGRAM.COM/LAPLACINTE
FACEBOOK.COM/LAPLACINTECLUB

Preluat de la: diez.md