cats-10.jpg

Kelly Osbourne, celebra cântăreață în vârstă de 38 de ani, a reușit să impresioneze pe toată lumea cu noua sa siluetă. Vedeta a slăbit 39 de kilograme, iar acum este de nerecunoscut. Într-un interviu acordat podcastului „Scheananigans”, Osbourne a vorbit deschis despre lupta sa cu kilogramele în plus.

Vedeta a explicat că eliminarea zahărului și a carbohidraților din dietă, după un diagnostic de diabet gestațional, a fost cheia transformării sale. Această schimbare drastică a dietei a ajutat-o să prevină transformarea diabetului gestațional în diabet permanent și să obțină o siluetă de invidiat.

Ulterior, decizia de a slăbi a venit imediat după nașterea primului său copil în anul 2022.

„Am fost într-o misiune de a topi kilogramele în plus,” a mărturisit cântăreața, potrivit People.

„Apoi, după ce am pierdut acele kilograme acumulate, mi-am zis să văd cât de departe pot să merg. Și am mers un pic prea departe,” a adăugat ea.

Kelly Osbourne și-a etalat cu mândrie noua siluetă. Ea a recunoscut că în timpul sarcinii a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor pentru a evita comentariile negative. Cântăreața a fost acuzată de unii că ar fi apelat la botox, însă ea a răspuns dur acestor acuzații.

„Acum, când am slăbit atât de mult, oamenii mă critică și încearcă să-și dea seama ce mi-am făcut. În realitate, doar am pierdut câteva kilograme.”

În 2020, Kelly Osbourne a dezvăluit că a suferit o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului cu doi ani înainte. Această intervenție a contribuit semnificativ la scăderea în greutate.

„Am fost operată. Nu-mi pasă ce spune lumea. Am făcut-o, sunt mândră de asta, să comenteze cât vor.”, a mai spus vedeta de peste ocean.

Pe lângă această operație, Kelly a povestit și despre injecțiile pe care le-a făcut pentru a trata o disfuncție a articulației temporo-mandibulare. Aceasta din urmă i-a schimbat forma feței.

„Un lucru pe care l-am făcut și mi-a schimbat forma feței a fost să fac injecții în maxilar pentru a opri evoluția acestei probleme.” a mai spus ea.

De-a lungul carierei sale, Kelly Osbourne s-a confruntat cu numeroase comentarii negative despre greutatea sa. În cadrul podcastului „The Osbournes”, ea a rememorat cum un executiv din industrie i-a spus că este „prea grasă pentru TV” și că ar trebui să slăbească pentru a avea succes.

„A fost cel mai insultător lucru,” a spus ea.

„Când eram copil, am fost chemată în biroul șefului agenției și mi s-a spus că trebuie să slăbesc pentru a arăta mai bine.”

Deși au apărut zvonuri cum că ar fi folosit medicamente pentru slăbit, cum ar fi Ozempic, Kelly a negat aceste speculații.

Sursă – https://www.dailystar.co.uk/showbiz/kelly-osbourne-slams-tv-boss-32863399

Sursă foto – Profimedia

Preluat de la: csid.ro