pixel.png

Kelly Clarkson a semnat în urmă cu o săptămână actele pentru divorţul de soţul ei, Brandon Blackstock, alături de care a avut un mariaj de şapte ani, informează publicaţia People.

Cântăreaţa şi talent managerul au împreună doi copii, pe River în vârstă de 5 ani şi Remington în vârstă de 4 ani. Blackstock mai mare încă doi copii din mariajul anterior cu Melissa Ashworth, pe Savannah în vârstă de 18 ani şi Seth în vârstă de 13 ani.

Cântăreaţa în vârstă de 38 de ani şi fostul ei soţ, în vârstă de 43 de ani s-au cunoscut în anul 2006 la Academy of Country Music Awards însă au început să iasă împreună abia începând cu anul 2012. După doar 10 luni de relaţie, Blackstock a cerut-o în căsătorie pe Kelly.

<!–

Formul de quiz

–>

Galerie foto

vezi galeria 4 foto

Motive de divorţ?

În perioada pandemiei de coronavirus, artista, care totodată este şi jurat al emisiunii ”The Voice” şi soţul ei au rămas izolaţi la domiciliu alături de cei doi copii timp de câteva luni, iar semnele cum că ceva nu este în regulă între ei nu au fost deloc vizibile, ba din contră. Cântăreaţa era foarte încântată de timpul petrecut alături de iubitul ei soţ, ba chiar vorbea despre casa în care locuiesc că este ”exact ce eu şi Brandon am visat încă de când eram mici. Este ceva ce noi numim acasă”. În plus, recent, familia a sărbătorit aniversarea artistei de 38 de ani.

Începând cu data de 4 iunie, cântăreaţa Kelly Clarkson a depus actele de divorţ. În urma actelor obţinute de presa internaţională, artista a invocat ”diferenţe ireconciliabile” şi a cerut să nu plătească pensie alimentară. De altfel, în urma documentelor obţinute s-a observat existenţa unui contract prenuptial.

 

Preluat de la: csid.ro