cats-8.jpg

Katy Perry și-a etalat silueta sculptată într-o ținută sport-chic, stârnind o adevărată agitație pe Instagram. Mulți fani au remarcat că artista pare mai subțire și au speculat că ar putea folosi Ozempic pentru a scăpa de kilogramele în plus. Totuși, Katy Perry nu a comentat aceste zvonuri.

Pentru a-și completa look-ul la show-ul lui Ellen DeGeneres, unde a fost alături de Orlando Bloom, ea a purtat un body cu pantaloni cargo verzi, cu talie joasă și supradimensionați. Artista și-a accesorizat ținuta cu o pereche de sandale negre și o șapcă de baseball portocalie strălucitoare, purtată invers, accesorizată cu un colier din argint.

În ceea ce privește micile detalii, artista a optat pentru părul său lung și negru caracteristic, aranjat în bucle lejere. Pentru machiaj, Perry a ales un eyeliner negru îndrăzneț, fard de pleoape fumuriu, gene lungi, blush roz intens și un ruj roșu-magenta.

Fanii au comentat rapid, exprimându-și opiniile:

„Arată atât de bine,” a scris un fan, în timp ce altul a adăugat: „Katy arată mai bine ca niciodată.” Un alt comentariu a fost: „Am nevoie de Ozempic mai mult decât de multe alte lucruri,” în timp ce altcineva a remarcat: „Cu siguranță folosește Ozempic.”

Deși Perry nu a răspuns la aceste comentarii, un apropiat al artistei a dezvăluit recent pentru Life & Style că vedeta a reușit să slăbească 20 de kilograme. Se pare că procesul de slăbit a avut loc într-un mod natural, fără a recurge la medicamente precum Ozempic, care pot duce la pierderea rapidă în greutate.

Sursa a dezvăluit în aprilie:

„A eliminat zahărul și alimentele procesate, și chiar a funcționat.”

Acesta a menționat că atunci când vine vorba de sănătate, artista este inspirată de disciplina și dedicarea partenerului său, Olando Bloom.

„El este foarte disciplinat, așa că asta i-a dat motivația de a se menține la o alimentație sănătoasă,” a spus apropiatul vedetei.

De asemenea, a mai dezvăluit că vedeta preferă să consume cinci mese mici pe zi, incluzând:

„în principal proteine slabe, cum ar fi pui sau pește, legume și fructe proaspete, nuci și semințe.”

Sursă – https://www.shefinds.com/collections/katy-perry-ozempic-figure-hugging-bodysuit-date-night-orlando-bloom/?utm_source=flipboard&utm_content=shefinds%2Fmagazine%2FIf+You+Don%27t+Know%2C+Now+You+Know#slide-1

Sursă foto – Facebook

Preluat de la: csid.ro