kate-1-1.jpg

Prințesa de Wales a participat sâmbătă, 15 iunie 2024, la evenimentul anual Trooping the Colour, organizat la Londra Aceasta a fost și prima apariție publică a Prințesei de Wales, după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer. 

Prinţesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a uimit pe toată lumea după ce a apărut la evenimentul Trooping the Colour, deși medicii au sfătuit-o că este mai bine să nu participe din cauza stării de sănătate precare. Kate Middleton nu mai apăruse în public de la Crăciun.

Citiți și: Prințul Harry se întoarce în Marea Britanie? Dezvăluiri uluitoare despre planurile soțului lui Meghan Markle

Pentru parada militară organizată în centrul Londrei, Kate a purtat o ținută complet albă, dar toți au putut observa că aceasta a slăbit vizibil în ultimele luni. Înainte de eveniment, soţia Prințului William a oferit și câteva detalii despre tratamentul pe care îl urmează împotriva cancerului.

„Fac progrese bune, dar, după cum știe oricine care trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste. În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să cedezi în faţa corpului tău care se odihneşte. Dar, în zilele bune, când te simţi mai puternic, vrei să profiţi la maximum de faptul că te simţi bine. Încă nu am ieşit din impas.

Învăţ cum să am răbdare, mai ales cu incertitudinea. Luând fiecare zi aşa cum vine, ascultându-mi corpul şi permiţându-mi să îmi dau acest timp atât de necesar pentru a mă vindeca”, a transmis prințesa Kate, într-un mesaj emoționant postat pe pagina oficială de Instagram, Prince and Princess of Wales.

Prince Louis dances along to proceedings.#TroopingTheColour pic.twitter.com/nehvzkNQUm

— Royal Central (@RoyalCentral) June 15, 2024

Sursa foto: capturi X/ profimedia

Preluat de la: csid.ro