2023_11_26-UNDP_CICDE_CeUndeCand-221-1024x683-1.jpg

Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral anunță despre lansarea unei noi ediții a jocului intelectual cu tematică electorală Ce? Unde? Când?. Conceptul jocului presupune ca echipele participante să răspundă la o serie de întrebări de logică și erudiție cu tematică electorală.

În cadrul concursului se pot înscrie echipele formate din șase membri cu vârsta cuprinsă între 17 și 21 de ani din orice regiune a țării. Jocul se va desfășura la Chișinău, cu prezență fizică, în data de 27 aprilie 2024. Locul desfășurării și detaliile organizatorice vor fi comunicate ulterior echipelor înscrise.

Organizatorii vă îndeamnă să completați acest formular pentru a vă înregistra. Termenul-limită pentru înscriere este 14 aprilie.

Aici și aici puteți vedea cum s-au desfășurat edițiile precedente ale competiției.

Jocul intelectual cu tematică electorală a avut loc pentru prima dată în septembrie 2017 și este organizat în parteneriat cu Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale. Din 2017 până în prezent, la concurs au participat peste 1 500 de elevi și eleve din circa 160 de școli din Republica Moldova.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md