profimedia-0846358761.jpg

Jennifer Lopez și Ben Affleck au ajuns la final, cel puțin așa susține presa de peste ocean. Pentru că au apărut numeroase speculații legate de divorț, artista a angajat o firmă de PR pentru a gestiona cu succes situația.

Se așteaptă ca Laura Wasser să fie avocata care va gestiona acest divorț. Ea a fost mediatorul în divorțul lui Ben Affleck de Jennifer Garner și a reprezentat-o pe Jennifer Lopez în divorțul de Marc Anthony, având astfel o istorie profesională cu ambii.

O sursă a menționat că Ben, în vârstă de 51 de ani, nu mai poartă verigheta. Planurile de divorț vin la doar trei zile după ce In Touch a raportat că faimosul cuplu se îndreaptă spre o despărțire, iar o sursă a dezvăluit că Ben s-a mutat din casa pe care o împărțeau.

„Se îndreaptă spre divorț – și, de data aceasta, nu Ben este de vină!”, a menționat sursa respectivă.

Fanii au observat probleme în relația lor după ce Jennifer, în vârstă de 54 de ani, a participat la Met Gala 2024 fără soțul ei. Vedeta a arătat uimitor într-o rochie personalizată Schiaparelli Haute Couture, dar a șocat pe mulți prin faptul că a venit singură.

Actorul din „Batman” a explicat absența sa prin faptul că filma „The Accountant 2”, dar o altă sursă a declarat pentru In Touch că a decis să pună capăt căsniciei cu actrița din „Monster-in-Law”.

„Se concentrează acum pe muncă și pe copii. Ben s-a mutat deja și probabil vor trebui să vândă casa de vis pe care au căutat-o timp de doi ani. Nu vor înceta niciodată să se iubească, dar ea nu-l poate controla, iar el nu o poate schimba. Nu avea cum să dureze.”, a declarat un apropiat al cuplului.

În ciuda problemelor, Ben și Jennifer s-au prezentat ca un cuplu, atunci când au fost văzuți împreună la o piesă de teatru a copilului lui Ben. În fotografiile exclusive obținute de In Touch, Ben părea sobru în timp ce îi deschidea ușa SUV-ului actriței. Fiica lui Jennifer, Emme, în vârstă de 16 ani, era și ea prezentă.

„Jen arăta foarte slabă și era îmbrăcată casual-chic. Nu s-a aranjat ca ultima dată când a venit la un eveniment școlar. Părea mai reținută decât de obicei când l-a salutat pe Ben.”, a spus un martor.

O altă sursă a subliniat că nimic nu i-ar fi împiedicat pe cei doi să se reunească pentru copii.

„Bineînțeles că toate dramele din căsnicie vin pe locul doi. Pun pe primul loc unitatea familiei. Jen a venit cu Emme să îl susțină pe Fin. Emme este foarte atașată de Fin, așa că era natural ca Jen să fie prezentă, indiferent de ce se întâmplă între ea și Ben.”, a spus sursa.

Jennifer și Ben și-au reluat relația în 2021, după ce au anulat prima lor nuntă cu aproape 20 de ani înainte. Artista „Jenny From the Block” s-a reconectat cu Ben după ce și-a încheiat logodna cu Alex Rodriguez. Cuplul s-a căsătorit în iulie 2022 și au pus pe primul loc familia lor. Ben are trei copii cu fosta sa soție, Jennifer Garner, în timp ce J. Lo are gemeni cu fostul soț, Marc Anthony.

 

Sursă –  https://www.intouchweekly.com/posts/jennifer-lopez-hiring-crisis-pr-plans-to-divorce-ben-affleck/

Sursă foto – Profimedia

Preluat de la: csid.ro