jurnal-vizual.jpg

Pe parcursul zilelor de 6 și 13 iulie la Casa Zemstvei va fi organizat un workshop de crearea a unui jurnal vizual. Această oportunitate îți va oferi posibilitatea să îți dezvolți creativitatea și gândirea intuitivă. În cadrul întâlnirilor vei participa la discuții despre crearea unui jurnal vizual, despre găsirea surselor de inspirație, despre dezvoltarea temelor și despre tehnicile de combinare a formelor de artă.

Întâlnirile vor avea loc în formatul unor discuții, în care fiecare persoana se va împărtăși cu ceea ce face, la ce etapă de lucru se află și ce subiecte dorește abordeze. În timpul sesiunilor de practică, vei putea alege o activitate pe care să o desfășori împreună cu alți participanți sau individual.

Workshopul va fi suținut de Anna Bantiuc, o artistă multidisciplinară, care trăiește și lucrează în Republica Moldova. Practica ei combină diverse elemente prin care analizează procesul de transformare a oamenilor, obiectelor și spațiilor. Lucrările sale realizate din materiale reciclate, materiale organice și produse jurnalistice mixte (filmări, texte și pictură).

Intrarea este liberă, iar cei interesați sunt rugați să scrie un mesaj pe acest canal de telegram: @annamoranna. Toate materialele care vor putea fi utilate la confecționarea jurnalului vor fi oferite la atelier.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md