james-harrison-vpOeXr5wmR4-unsplash.jpg

Organizația neguvernamentală Sigmoid organizează un bootcamp de inițiere în limbajul de programare Python. Oportunitatea vă oferă posibilitatea să învățați să programați și să obțineți cunoștințe în acest domeniu cu ajutorul exercițiilor practice din cadrul cursului.

Bootcampul-ul este organizat sub forma unei tabere în format online și se va axa pe studierea limbajului de programare Python, acesta fiind cel mai utilizat în prezent. Cursurile vor dura două luni și se vor desfășura de trei ori pe săptămână. Bootcampul-ul va începe pe 1 aprilie.

În intervalul menționat, participanții vor învăța:
# ce este Python;
# cum se folosesc tipurile de date și variabilele;
# cum să controleze fluxul programului;
# cum să utilizeze și să creeze funcții și clase;
# cum să lucreze cu fișiere, librării și structuri de date;
# web developing.

Fiecare participant va avea șansa să discute cu un mentor din cadrul departamentului Tech al organizației Sigmoid. Mentorii vor ajuta cursanții cu dificultățile pe care aceștia le pot întâmpina.

În etapa finală, participanții vor trebui să creeze o aplicație folosind toate cunoștințele Python pe care le-au acumulat, pe un subiect la alegere. Cele mai bune aplicații vor fi premiate cu titlul de cel mai inovativ proiect în cadrul ceremoniei de absolvire.

Biletele de participarea la curs pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora este de 250 de lei.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md