MW-DL664_Greece_ZG_20150511043849-920x516-1.jpg
Cetățenii Republicii Moldova nu vor putea intra pe teritoriul Greciei până pe 14 august. Autoritățile elene au anunțat decizia de prelungire a interdicției temporare de intrare pe teritoriul său a cetățenilor țărilor non-UE.

„Cu scopul limitării răspândirii virusului COVID-19, autoritățile elene au anunțat decizia de prelungire a interdicției temporare de intrare pe teritoriul Greciei a cetățenilor țărilor non-UE pentru o perioadă de două săptămâni, începând cu 1 august 2020, între care și cetățenii Republicii Moldova”, anunță Ambasada Moldovei în Grecia.

Excepție de la această decizie face categoria de cetățeni, inclusiv ai Republicii Moldova, care posedă permisul de ședere în statele membre ale UE sau a zonei Schengen.

Totodată, potrivit autorităților elene, la un interval de două săptămâni, în baza observațiilor situației epidemiologice și în conformitate cu recomandările Uniunii Europene, lista țărilor non-UE care vor putea călători în Republica Elenă va fi actualizată.

Privind prelungirea interdicției de intrare pe teritoriul Greciei până la 14 august 2020Cu scopul limitării…

Geplaatst door Ambasada Republicii Moldova în Grecia/ Embassy of Moldova to Greece op Donderdag 6 augustus 2020


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de Telegram: RO și RU.

Preluat de la: diez.md