tren-cfr.jpg
Începând cu data de 20 mai 2019, călătorii vor putea procura legitimații de călătorie în trafic internațional chiar din gara Chişinău, prin sistemul „RoTicket”. Programul a fost lansat recent.

Astfel, călătorii vor putea achiziționa legitimațiile de călătorie pentru rutele internaţionale europene, precum şi pentru ruta Chişinău-Bucureşti. Casierii de bilete din gara Chişinău au absolvit cu succes cursurile de pregătire a operatorilor de ghişeu în domeniul programului „RoTicket”, organizate la București (România) de către CFR „Călători”.

Totodată, reamintim că călătorii au posibilitatea de a procura bilete de tip low-cost pentru cursa Chişinău-Bucureşti, conform tarifelor SMART-„Prietenia” la un preţ de 19 euro. Costul legitimaţiilor pentru cursele internaţionale europene se va achita în lei moldoveneşti.

Pentru detalii despre curse, orarul circulației trenurilor, costul biletelor și alte detalii utile, contactați Biroul de informații al CFM la numărul (022)833333 sau accesând pagina cfm.md.

Preluat de la: diez.md