cf8196ba60.jpg

Pavel Pleșuv este primul moldovean care câștigă competiția World Series of Poker, organizată anual în orașul Paradise din Nevada. Tânărul a cucerit prima sa brățară pentru el și pentru Republica Moldova, transmite pokernews.com.

Cu toate că este pentru prima dată când un reprezentant al țării noastre reușește o asemenea victorie, Pavel Pleșuv a obținut rezultate remarcabile și în edițiile anterioare ale turneului.

Odată cu această victorie, moldoveanul și-a asigurat cel mai mare câștig cash live de până acum. Pavel Pleșuv a depășit alți 10 429 de participanți în cinci zile pentru a revendica cea mai mare parte din fondul de premii alocat pentru competiție de 13 905 360 de dolari. Drept urmare, acesta a încasat suma de 1 201 564 de dolari.


Sursă: captură de ecran/pokernews.com

„Este foarte frumos să câștig prima mea brățară într-un domeniu atât de mare și pentru o sumă atât de mare. Se simte uimitor”, a declarat Pavel Pleșuv pentru PokerNews.

Pavel a venit și cu un mesaj încurajator în urma victoriei pe care a obținut-o: „Continuă să studiezi și să crezi în visurile tale. Urmează-ți pasiunea și nu lăsa ca rezultatele să-ți afecteze viața prea mult. Poți vedea o mulțime de lucruri bune, chiar și atunci când ai parte de înfrângeri”.

În interviul oferit pentru PokerNews, tânărul a menționat că banii câștigați îi va investi în procurarea unei case, își va plăti taxele, va susține Ucraina, oamenii care au nevoie și va petrece alături de prieteni și familie.

Preluat de la: diez.md