13565120.jpg
Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI), a constatat că, în perioada 9-23 martie, volumul traficului de Internet a crescut semnificativ față de perioada similară a anului precedent.

Astfel, volumul traficului de Internet mobil generat în rețelele celor trei furnizori (Orange, Moldtelecom și Moldcell) a constituit circa 5,6 milioane de GB, ceea ce este cu 28,5%  mai mult decât volumul mediu de trafic generat în perioadă similară a anului 2019.

Iar volumul traficului de Internet fix în rețelele furnizorilor (Starnet, Arax, Moldtelecom, Orange) a atins cifra de 35,5 milioane de GB, sau cu 28,1 % mai mult decât în aceeași perioada de referință a anului trecut.

Volumul de trafic voce în rețelele mobile, la fel a crescut și a depășit cifra de 304,5 milioane de minute (în creștere cu 16,1 %).


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md