Air-Moldova.jpg

Air Moldova a anulat două zboruri care urmau să fie operate de compania în data de 3 martie. Vorbim despre cursele Frankfurt-Chișinău și Chișinău-Milano. Informația a fost confirmată pentru #diez de către reprezentanții companiei.

Potrivit informațiilor, la fel ca în ajun, motivul anulărilor a fost bazat pe „dificultățile operaționale”. Două aeronave din flota companiei aeriene la ora actuală sunt în continuare indisponibile pentru zbor. De asemenea, toți pasagerii care au procurat bilete pentru aceste curse – Chișinău-Milano și Frankfurt – Chișinău, au fost informați despre faptul că zborurile au fost anulate.

Air Moldova lucrează activ la remedierea consecințelor și reorganizarea orarului de zbor”, au menționat reprezentanții companiei aeriene.


Amintim că, în data de 2 martie, mai multe zboruri ale Air Moldova din și spre Chișinău au fost anulate. Conform companiei, motivul anulărilor au fost dificultățile operaționale. Două aeronave din flota companiei aeriene au fost indisponibile pentru zbor.

Preluat de la: diez.md