targ.jpg
Primăria municipiului Chișinău informează că în acest weekend, în sectoarele capitalei se vor desfășura târguri școlare și iarmaroace cu produse și mărfuri autohtone.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, va avea loc Târgul producătorilor locali cu produse alimentare și nealimentare autohtone „EcoLocal”, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

În sectorul Botanica, pe adresele bd. Dacia,1/2; str. N. Zelinski intersecție cu bd. Decebal, se va desfășura Târgul Școlăresc. Pe adresele bd. Traian, 22; str. Butucului; şos. Munceşti, 170; şos. Munceşti, 600, va fi organizat Târgul cu fructe şi legume.

De asemenea, în Parcul Valea Trandafirilor, va fi organizat Festivalul gastronomic și concertul „Street Food” și o expoziție cu vânzări ale lucrărilor meșterilor populari și artiștilor plastici.

În sectorul Centru, pe str. Ismail, 94 și str. Mitropolit Varlaam, 56 se va desfășura Iarmarocul Școlar 2022. Totodată, pe str. Tiraspol, 5-9 va avea loc Târgul de vechituri. Pe adresele str. Ismail, 94, str. Nicolae Testemițanu, 30, și str. Nicolae Testemițanu, 13 va fi organizat târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, str. Andrei Doga, 43/3, str. B. Voievod, 6/2 și str. A. Russo, 7/2.va avea loc Târgul pentru comercializarea fructelor, legumelor și produselor apicole.

De asemenea, pe adresele str. Bogdan Voievod, 1/1, str. Alexandru cel Bun, 15 și str. Bulgară 101-107, se organizează iarmarocul Școlar.

În sectorul Ciocana, pe str. Alecu Russo, 63/1, se desfășoară iarmarocul „Bună ziua, școală”.

Acțiunile au drept scop aprovizionarea locuitorilor și oaspeților capitalei cu mărfuri și produse de calitate, dar și susținerea producătorilor autohtoni.

Preluat de la: diez.md