8-marta-2.jpg
Zile numărate au rămas până la 8 martie, iar febra pregătirilor deja se resimte prin centrele comerciale din oraș. Agenții economici și-au suplinit stocurile, gata de ziua în care este sărbătorită mama, bunica, sora, iubita, soția, colega, pur și simplu ea, femeia. Or nu este deloc ușor să găsești cadoul potrivit, care într-adevăr ar surprinde-o.

În acest context, fabrica de miere de albine, Regina Naturii, s-a pregătit din timp, creând câteva tipuri de seturi cadou, tocmai potrivite pentru un gest mic, dar extrem de plăcut. Acestea, fiind tocmai potrivite și pentru parteneri comerciali care, desigur, nu-și lasă fără atenție colegele.

Seturile cadou, dulci și aromate, propuse de Regina Naturii sunt o alternativă fantastică a buchetelor de flori care, nu bucură mai mult de 3 zile. Totodată, acestea vin și la pachet cu livrare, care este gratuită pentru comenzile ce depășesc suma de 400 lei, având TVA inclus.

Prețul seturilor începe de la doar 130 de lei, existând în diferite forme, cantități și gusturi. Tot stocul disponibil poate fi găsit pe www.reginanaturii.com , acolo unde fiecare sugestie de cadou este acompaniat de descriere detaliată a componentelor incluse în set.

O fi mierea de albine produs preferat de fiecare a 2-a persoană, dar incontestabil este faptul că e un aliment minune, ce sporește întărirea imunității, are toți nutrienții necesari unui organism și nu în ultimul rând, miere de albine, 100% naturală, este un stimulent superb de energie și creativitate. Așa că, alegeți să vă îndulciți sănătos colegele, Regina Naturii e la dispoziția voastră!

Preluat de la: diez.md