nate-8.jpg

Chace Crawford, actorul cunoscut pentru rolul său din celebrul serial Gossip Girl susține că nu are zile în care să „trișeze” cu mesele, ci weekenduri!

Actorul în vârstă de 39 de ani a mărturisit că deși iubește să mănânce sănătos, în weekenduri își răsfață papilele gustative.

„75%-80% din timp mănânc curat, sănătos și îmi gătesc mesele, dar în weekend-uri îmi permit orice”, a spus actorul într-un video publicat de Men’s Health. „Încă mai trișez cu un Big Mac, o pizza sau uneori chiar cu un Egg McMuffin în aeroport. Până la urmă ce să fac? Dacă trebuie să o fac, o fac”, a continuat actorul.

Chace Crawford mai povestește că până la vârsta de 30 de ani nu și-a gătit singur, dar în momentul în care a început s-o facă, de atunci a și început să mănânce sănătos. Chiar dacă se lasă ușor ispitit de mâncarea nesănătoasă, face asta doar în weekenduri și doar în momentul în care iese din casă.

Cheat day. Ce trebuie să știi când trișezi în timpul dietei

Pentru că îi este greu să facă față tentației, actorul nu ține nimic în casă ce i-ar putea sabota silueta!

„Dacă am ceva nesănătos în casă, îl mănânc. Multe dintre snack-urile pe care le țin în casă sun migdale sau arahide învelite în ciocolată, dar aceasta este varianta mai sănătoasă”, a spus Chace Crawford. „De exemplu, dacă am o pungă de chips-uri sau înghețată, trebuie să le mănânc”.

Totul este despre echilibru, motiv pentru care actorul se concentrează pe consumul de fructe, legume și carne slabă.

Foto: profimedia

Surse:

https://www.menshealth.com/entertainment/a60927938/the-boys-season-4-interview/

Preluat de la: csid.ro