vaida.jpg

Mirela Vaida, 42 de ani, are în prezent o familie superbă alături de soțul ei și cei trei copii ai lor, Carla, Vladimir şi Tudor Ştefan. Deși acum este fericită și împlinită, prezentatoarea a trecut printr-un moment extrem de dureros, în trecut. Chiar în timp ce se afla pe scenă, vedeta a pierdut o sarcină extrauterină. Ea a precizat că nu știa că este gravidă, iar sarcina era în stadiu incipient.

Mirela Vaida, una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, a trecut printr-o adevărată dramă, în urmă cu ani buni, atunci când a pierdut o sarcină, în timp ce se afla pe scenă. Vedeta a dezvăluit prin ce calvar a trecut la vremea respectivă. Ea a oferit detalii șocante în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars.

„Eu am avut o sarcină extrauterină, dar a fost eliminată printr-o hemoragie foarte puternică. Eu am mai povestit asta. În timp ce cântam, probabil că și din cauza stresului, a oboselii și a zbuciumului și am cântat o noapte întreagă”, mărturisea ea.

Citește și: Mirela Vaida a ajuns de urgență cu fiica ei la spital. Ce a pățit Carla

Vedeta de la Antena Stars a declarat că sarcina a fost eliminat printr-o hemoragie puternică, chiar în timp ce se afla la o cântare. A dat vina pe stresul și oboseala acumulate în cazul ei. Mirela Vaida a reușit să rămână iar însărcinată, în cele din urmă, și a născut la vârsta de 33 de ani.

„Deci s-a eliminat natural pentru că altfel trebuia să ajung ca și tine. Nici nu știam că eram însărcinată, mi-a ieșit după aceea în analizele de sânge, altfel ca și tine, aș fi aflat că sunt însărcinată și m-aș fi dus la ecografie. Aș fi aflat că este extrauterină și ar fi trebuit să intru în operație”, a mai completat ea cu ceva timp în urmă.

Sursa foto: instagram Mirela Vaida

Preluat de la: csid.ro