1487943488422.jpg

Autorul Igor Guzun s-a întâlnit cu cititorii fideli în cadrul unui atelier de carte asezonat cu muzică și vin, în seara de 23 februarie. Evenimentul cu sloganul „More Books Less Wines” a avut și o premieră – scriitorul a anunțat că în curând va lansa cartea intitulată „Bine”.

Scriitorul i-a fericit pe cei prezenți citindu-le și un fragment și „abia mă pot reține să nu citesc în public și alte fragmente. Pentru că e o carte în care textele nu au fost publicate pe blog și promovate în on-line, așa cum s-a întâmplat cu cele din VINIL.”

Cât despre de ce anume acest titlu a fost ales pentru următoarea carte, în cadrul evenimentului, Igor Guzun a spus: „Am mai răspuns la această întrebare unei rude. Dacă se numea „Rău”, era mai bine?”.

Totodată, pentru ZUGO, autorul a menționat și despre ce este cartea a cărei lansare „când va fi, voi ști și eu”

„Despre ce este? Cred că este despre lucrurile mărunte din jurul nostru care ne ajută să ne simțim BINE. iar aceste lucruri mici și neînsemnate devin importante pentru noi, dacă sunt legate de oameni”, a menționat acesta.

Menționăm că prima carte lansată de Igor Guzun a fost de poezie – „De azi într-o săptămână”. „Iată că sunt 20 de ani de atunci. Că înaintea cărții VINIL a fost LA BLOG, pe care am scris-o împreună cu Sergiu Beznițchi în 2014. Iar în 2015 și 2016 a apărut prima, apoi a doua ediție de VINIL, iar între prima carte și cea mai recentă am publicat ca autor sau co-autor câteva manuale de jurnalism, ghiduri practice și alte două cărți – SINGUR ACASĂ și COPILUL MEU E SINGUR ACASĂ – apărută în Moldova, apoi tradusă și adaptată în Bulgaria, Franța și în alte țări, printre care cred că este și China”, a conchis Igor Guzun.

Articol realizat de Doina Bîcu, stagiar ZUGO

Preluat de la: Zugo.md