IMG_2773.jpg
Anastasia, Nikita și Maria, fiind pasionați de tehnologie și rețele sociale, au prestat independent servicii de restyling a paginilor de Instagram și Facebook pentru brandurile din orașul Cahul. După ce au reușit să obțină primii clienți, aceștia în cadrul Hackathon-ului Start-up City Cahul, au pornit propria lor companie, MANKA.

Tinerii au decis să se concentreze pe nișa marketing-ului de pe Instagram. Lucrând cu primii lor clienți, @fabrikhome_md, @xxland.cahul, @dessert.florica, aceștia au observat că cel mai mare randament al investițiilor în marketing avea loc pe Instagram.

„Am observat cum această piața crește an de an în rândul brandurilor care targetează generația tânără și suntem încrezători că brandurile, mai devreme sau mai târziu, vor fi nevoite să dezvolte o campanie de comunicare pe Instagram, la fel precum au făcut-o pe Google ceva timp în urmă. Agenția se oferă să consulte gratuit orice brand care dorește să se promoveze pe Instagram și să ajute apoi cu crearea conținutului, plasarea de materiale și setarea advertorialelor”, spun tinerii.

De ce anume „MANKA”? Simplu, fiecare silabă a acestui cuvânt caracterizează numele fondatorilor și orașul în care trăiesc.

<!–

–> <!–

–>

Pentru a intra în contact cu echipa MANKA și a primi o consultație gratuită scrieți un mesaj pe această pagină de Instagram sau sunați la +373 67 457 872.

Preluat de la: diez.md