pcl-scaled.jpg
Oleg și Mihail, sunt doi prieteni din Cahul, pasionați de sisteme de tehnologie. În cadrul Hackathon-ului Start-up City Cahul, aceștia au început afacerea Fortal Security prin care vin cu soluții de securitate pentru instituțiile de învățământ și întreprinderile regionale.  

Oleg Circhelan, este o persoană foarte activă și cu o vastă experiență în industria IT, gestionarea aplicațiilor și site-urilor web. Mihail Pană, fiind o persoană interesată de domeniul marketing-ului, are o experiență acumulată de câțiva ani activând ca freelancer. 

Cum lucrează Fortal Security

FORTAL Security ajută instituțiile de învățământ să-și securizeze edificiile. „An de an, se investește masiv în renovarea grădinițelor și școlilor. Noi ne dorim ca tot ce se face să fie protejat și securizat. Noi mergem în întâmpinarea instituțiilor didactice oferindu-le sisteme wi-fi, video, alarma etc.”

De ce Fortal Security

Fort din engleză înseamnă „fortăreață”, iar băieții doresc să ofere starea de siguranța oricărei școli și grădinițe.  Denumirea nu e întâmplătoare, aceasta a fost aleasă după mai multe cercetări a pieței. Fortal Security se luptă cu orice act de vandalism a terenurilor de joacă, deteriorarea pereților și geamurilor sau accesul persoanelor neautorizate. 

<!–

–> <!–

–>

Scopul lui Oleg și Mihail este de a economisi timp, de a reduce cheltuielile aduse în urma deteriorării unor obiecte cauzate de persoane dar și monitorizarea în siguranță a edificiilor. 

Mai multe despre Fortal Security puteți vedea pe site-ul oficial, cât și pe paginile de Facebook și Instagram.

Preluat de la: diez.md