shutterstock_2061939557-scaled.jpg

A doua luna de primavara aduce evenimente astrologice marcante pentru anul 2024. Horoscopul dragostei incepe cu Venus in Berbec din 5 aprilie si o eclipsa de Luna Noua tot in Berbec. Acestea doua vor veni cu schimbarea dinamicii in relatiile de iubire, adica s-ar putea ca unul dintre parteneri sa preia sau sa cedeze controlul.

Sezonul Taurului incepe pe 19 aprilie 2024, iar pe 23 aprilie avem o Luna Plina in Scorpion, ce ne ajuta sa exploram mai bine latura misterioasa a partenerului nostru. Aflam secrete care ne pot consolida sau, din contra, ne pot distruge relatia.

Un alt eveniment este mersul lui Mercur retrograd intre 1 si 25 aprilie, in semnul Berbecului. Apar conflicte si multe provocari ce ne pun rabdarea la incercare.

De notat este conjunctia Jupiter-Uranus din Taur, de pe 21 aprilie, care va marca horoscopul dragostei pentru urmatoarele luni. Aceasta aduce mult noroc in sectorul amoros, dar si responsabilitate in ceea ce priveste relatiile. Urmeaza sa observam multe schimbari in toti oamenii din jurul nostru, cu efecte vizibile in urmatorii cativa ani.

Sa vedem ce semnificatie capata aceste evenimente astrologice pentru fiecare.

Multe dintre evenimentele astrologice din aprilie 2024 au loc in semnul tau. De aceea, te poti astepta la destul de multe schimbari in planul emotiilor. Influenta lui Venus si miscarea retrograda a lui Mercur vor fi importante pentru ca te pun in fata unei decizii. Infrunti furtuna din relatia ta sau iti pui pelerina de protectie si eviti orice conflict? Atitudinea ta de acum va determina modul in care te vei intelege cu persoana iubita in urmatoarele luni.

Daca esti singura, este posibil sa intalnesti o persoana interesanta pe parcursul lunii, dar trebuie sa fii extrem de atenta la intentiile sale.

Eclipsa de luna de la inceputul lunii va avea o semnificatie profunda, mai ales daca esti intr-o relatie. Comunicarea dintre voi doi va deveni una profunda si usor de abordat. Reusesti sa renunti la anumite indoieli pe care le-ai putea avea fata de partenerul tau. Lucrurile vor deveni chiar mai bune dupa 19 aprilie, cand incepe sezonul tau si esti favorizata de astre. Te poti astepta la o explozie de sentimente in preajma datei de 21 aprilie, cand Uranus si Jupiter realizeaza o conjunctie ce iti aduce multa liniste sufleteasca.

Daca nu esti impreuna cu cineva, vei intalni pe cineva fie la inceputul lunii, fie spre final de aprilie. Sunt mari sanse sa fie vorba despre sufletul tau pereche, pe care l-ai asteptat multa vreme.

Citește AICI continuarea: Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024 pentru toate zodiile. Mercur retrograd și eclipsa de Soare ne zguduie viețile

sursa foto: Shutterstock

Preluat de la: csid.ro