Logo-pe-fotografie-1-1.jpg

Fie ca urmezi un program de licență sau de masterat, în acest articol cu siguranță vei găsi o activitate extracurriculară potrivită pentru tine. Pentru că ne dorim să fii la curent cu cele mai actuale stagii de practică, burse sau programe internaționale, în acest material găsești cinci oportunități la care te poți înscrie în calitate de student(ă) în luna aprilie.

Parlamentul European, împreună cu alte instituții și organizații membre ale UE, organizează cea de-a doua ediție a Școlii Europene a Memoriilor. Prin prelegeri, ateliere și activități practice, participanții vor fi familiarizați cu cercetările de ultimă generație legate de alegerile europene.

În acest material poți accesa mai multe informații despre condițiile de participare și formularul de înregistrare.

Termen-limită – 7 aprilie.

Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral anunță despre lansarea unei noi ediții a jocului intelectual cu tematică electorală „Ce? Unde? Când?”. Conceptul jocului presupune ca echipele participante să răspundă la o serie de întrebări de logică și erudiție cu tematică electorală.

Informații despre criteriile de eligibilitate și formularul de înregistrare le găsești aici.

Termen-limită – 14 aprilie.

Organizația studențească AIESEC recrutează voluntari. Dacă ai între 18 și 25 de ani, ești un (o) tânăr(ă) ambițios (ambițioasă) și plin(ă) de curaj, atunci nu ezita să te alături asociației.

În calitate de voluntar(ă) vei avea oportunitatea să dobândești abilități în domenii precum:
# dezvoltarea afacerilor;
# marketing și relații publice;
# resurse umane.

În acest articol găsești formularul de înregistrare.

Termen-limită – 15 aprilie.

Universitatea din orașul estonian Tartu invită studenții să se înscrie la un curs online despre caracteristicile și trăsăturile-cheie ale sistemelor democratice și autocratice și despre peisajul politic al celor șase țări din vecinătatea estică. Participarea este gratuită.

Vezi în acest material care sunt modulele de învățare, în ce perioadă urmează să se desfășoare cursul și formularul pentru înregistrare.

Termen-limită – 18 aprilie.

Guvernul Republicii Slovace lansează un program de burse pentru studenții, doctoranzii, profesorii universitari, cercetătorii și artiștii din Republica Moldova. Tinerii din țară au posibilitatea să-și urmeze studiile în instituțiile de învățământ superior și organizațiile de cercetare din Slovacia. Programul oferă burse pentru acoperirea costurilor de trai în timpul șederii și indemnizații de călătorie.

În acest articol vei găsi detalii despre:
# criteriile de eligibilitate;
# valoarea bursei;
# actele necesare pentru înregistrare;
# procesul de înregistrare.

Termen-limită – 30 aprilie.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md