1537164460290.png

Astrele se vor alinia favorabil în această săptămână, însă nu pentru toți nativii. În timp ce unii vor avea parte de călătorii și aventuri pe care le planifică demult timp, alții se vor confrunta cu probleme în familie, la serviciu sau de sănătate. Astrologii, însă, recomandă să nu ne grăbim cu deciziile și să lăsăm ca timpul să le rezolve.

BERBEC. La începutul săptămânii s-ar putea să ai de-a face cu un şef. Pare-se că eşti chemat la raport şi va trebui să dai socoteală pentru modul în care îţi desfăşori activitatea la serviciu. Sunt momente pasagere, care pot fi depăşite cu puţin efort, diplomaţie şi calm. Eforturile tale sunt îndreptate mai mult către familie, de aceea este posibil să neglijezi îndatoririle profesionale. Există o tendinţă accentuată de a exagera în privinţa chestiunilor familiale, de aceea bine ar fi să găseşti şi să menţii un echilibru între viaţa privată şi cea socială. Apar în preajma ta prietenii şi protectorii. De reţinut ce informaţii afli în aceste zile, întrucât ţi se pot deschide oportunităţi de colaborare pentru tot restul vieţii. Pentru finalul săptămânii, astrele îţi recomandă odihnă, plimbări în aer liber şi evitarea aglomeraţiilor. Îngrijește-ți sănătatea aparatului digestiv şi a picioarelor.

TAUR. Veştile legate de străinătate abundă încă de la începutul săptămânii. Demersurile legate de călătorii pot avea succes, chiar dacă mai există din când în când şi ceva piedici. Cei implicaţi în diverse forme de şcolarizare vor avea de-a face cu examene, probe sau dialoguri aprinse cu profesorii sau mentorii lor.  Se întrezăresc altercaţii cu un șef sau cu cineva, un reprezentant al unei instituții oficiale. S-ar putea ca imaginea ta în ochii celorlalţi să aibă de suferit, de aceea fii foarte prudent cum te prezinţi în lume. Relațiile profesionale stau pe un bulgăre de dinamită și oricând, de la ceva banal, se poate declanșa în mod nebănuit și cu efecte pe termen lung. Evită provocările celor din jur şi îndepărtează-te de persoanele care îţi pun beţe în roate. La sfârşitul săptămânii, astrele îţi recomandă agape alături de prieteni.

GEMENI. Săptămâna debutează cu aspecte legate de bani. Sunt zile bune pentru a-ţi achita taxele, facturile sau datoriile de orice fel. Funcţie de caz, băncile şi ofertele lor te-ar putea interesa. Tentaţia cumpărăturilor sau a investiţiilor este la cote înalte, de aceea fii foarte prudent. Există riscul unor achiziţii proaste sau a investiţiilor fără o finalitate profitabilă. Zilele de 20 şi 21 Septembrie îţi aduc veşti legate de străinătate. Poţi lua legătura cu cineva din afara graniţelor ţării sau poţi avea succes la demersurile necesare unei călătorii. Alţii vor avea de-a face cu studiul, examenele, probele sau interviurile aferente unor cursuri în care sunt implicaţi sau vor să se implice. Întâlniri și dilaoguri cu multă lume la finalul săptămânii.

RAC. Relaţiile parteneriale sunt temele primelor zile ale săptămânii. Eşti destul de emotive, poate chiar exagerat. Recomandabil este să-ţi ţii firea şi să fii mai atent la propria-ţi persoană. Pe 20 şi 21 Septembrie sunt momente bune pentru bilanţuri financiare. Banii nu par să fie o problemă în această perioadă, de aceea achită-ţi toate datoriile şi bucură-te şi de niscai cumpărături pentru sufletul tău. Pe de altă parte, rezervă clipe pentru detașare și visare cu ochii deschiși. Din planurile subtile, pe căi mai puțin obișnuit primești informații deosebite referitoare la relațiile și situațiile în care ești implicat. A doua parte a săptămânii este favorabilă activităților culturale, demersurilor pentru călătorii în străinătate și pentru implicare în forme de instruire.

LEU. Locul de muncă şi tot ce ţine de el sunt preocupările tale din prima parte a săptămânii. Ai multe şi mărunte de făcut, însă te vei descurca cu brio, mai ales că ai şi suportul şefilor de partea ta. Totuşi, dozează-ţi eforturile pentru că energia vitală este fluctuantă. Foloseşte doar remedii naturiste şi evită tratamentele alopate. Pe 20 şi 21 Septembrie, partenerul de viaţă sau de afaceri te poate provoca la discuţii aprinse. Fii atent la reproşurile lor, întrucât este în favoara ta să ţii cont de sfaturile, îndemnurile sau nemulţumirile celorlalţi. Există multă forfotă în plan partenerial și finalul acestor tipuri de relații este total imprevizibil. Spre finalul săptămânii se întrezăresc aspecte legate de banii şi bunurile altora. Sunt momente potrivite pentru a te ocupa de situaţia bugetului de venituri şi cheltuieli, achitarea taxelor, impozitelor sau de moşteniri.

FECIOARĂ. Săptămâna debutează pentru tine cu veselie şi chef de aventuri. Sunt posibile mici conflicte cu persoana iubită sau cu copiii, dar cu un strop de bunăvoinţă şi înţelegere faţă de stările celorlalţi te vei descurca excelent. Zilele de 19 şi 20 Septembrie se anunţă cu multă forfotă la serviciu. Relaţiile colegiale sunt umbrite, de aceea ocupă-te doar de îndatoririle tale şi pe cât posibil de cele care te solicită mai puţin. Sănătatea este vulnerabilă. Recomandate sunt o dietă, exerciţii fizice uşoare şi odihnă multă. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în perioada 20 – 22 Septembrie! La finalul săptămânii, astrele îţi recomandă canalizarea atenţiei spre partenerul de viaţă sau colaboratori. Sunt zile bune pentru lămurirea detaliilor legate de viaţa în doi sau de etapele unui proiect în care eşti implicat profesional alături de alţii.

BALANȚĂ. Treburile gospodăreşti îţi sunt bine favorizate de către astre în primele zile ale săptămânii. Bine ar fi să faci curăţenii generale, reparaţii curente sau cumpărături necesare casei. Se pot isca foarte uşor dialoguri aprinse cu membrii familiei, dar cu prudenţă şi discernământ vei putea să depăşeşti momentele delicate. Totuşi ţine cont şi de părererile celor din jur. Se întrezăresc schimbări majore în relațiile sentimentale. Pe de o parte este vorba despre copii, pe de altă parte este vorba despre relația cu o persoană iubită. Urcurșuri și coborâșuri, lumini și umbre – totul se ptrece într-un ritm dificil de urmărit sau de înțeles. Prudență, răbdare și evită implicarea în situații și relații frivole! La finalul săptămânii vei avea nevoie de odihnă și detașare de cotidian. S-ar putea să și lucrezi şi în weekend, însă va merita efortul. Dozează-ţi eforturile!

SCORPION. Călătoriile pe distanţe scurte şi dialogurile cu neamurile sunt frecvente în prima parte a săptămânii. Sunt posibile neînţelegeri, pentru că una se spune şi alta se face sau toată lumea vorbeşte şi nu ascultă nimeni. Bine ar fi să eviţi implicarea în problemele celor apropiaţi şi să selectezi veştile primite. Cei implicaţi în diverse forme de instruire vor avea de-a face cu examene, probe sau vor fi nevoiţi să studieze mai atent unele discipline. Îți aduse în atenție treburile casnice. Sunt momente favorabile curăţeniilor, reamenajărilor interioare, dar şi reparaţiilor sau alcătuirii planurilor de cumpărarea a unei case sau a unui teren. Totuși prudență maximă în planul domestic, pentru că fundalul este răscolit, iar discordia își poate face de cap. Pe de altă parte, gândurile tale vor zbura către locurile natale sau spre evenimente fericite petrecute demult. Răsfoieşte un album cu fotografii sau stai mai mult de vorbă cei dragi. În ultimele zile ale săptămânii, astrele te invită la petreceri şi distracţii.   

SĂGETĂTOR. Capitolul financiar îţi deschide această săptămână. Sunt zile bune pentru verificarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi pentru cumpărăturile necesare traiului zilnic. Pe de altă parte, cadourile şi recompensele pot fi frecvente, chiar dacă mărunte, dar suficiente cât să-ţi încânte sufletul. Sunt posibile amânarea obținerii unor venituri sau pierderi de bani și bunuri. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt conflictuale, pentru le provoci în chip greu de anticipat. Alege-ți cu grijă vorbele și tonul vocii! Poți răni gratuit oameni care îți sunt alături și de aici se poate declanșa un șir lung de neplăceri pe termen lung. Bine este să eviţi implicarea în problemele celorlalţi şi să fii mai reţinut în privinţa temelor discutate. Alţii îşi vor îndrepta gândurile şi eforturile către diverse forme de instruire necesare dezvoltării personale sau profesionale. La finalul săptămânii, astrele te îndeamnă la odihnă acasă. 

CAPRICORN. Stările tale de spirit sunt fluctuante în primele zile ale săptămânii. Pentru că energia vitală este la cote joase, dozează-ți eforturile și implică-te numai în treburi ușoare. Bine ar fi să mergi la un salon de îngrijire corporală sau la o sală de gimnastică. De asemena vor apărea cheltuieli diverse, fie pentru cele personale, fie pentru alții. Dar, pe de altă parte poţi primi mici atenţii sau favoruri binemeritate. Fii prudent în privinţa relaţiilor parteneriale! S-ar putea să primeşti oferte deosebite de colaborare în proiecte pe termen lung, de aceea studiază pe îndelete ce ţi se propune şi mai ales pe cei care vor colabora cu tine. Există riscul ca mai târziu să îţi dai seama că te-ai aliat cu persoane nepotrivite sau te-ai implicat în activităţi greu de dus la bun sfârşit. Pentru ultimele zile ale săptămânii, astrele îţi recomandă reuniunile cu cei dragi, dar şi odihnă.

VĂRSĂTOR. Prima parte a săptămânii ar trebui să o petreci mai mult în singurătate. Sufletul tău are nevoie de odihnă, introspecţie, dar mai ales de o reorientare a planurilor de viaţă. La serviciu ai multe de făcut, dar fii prudent pentru că excesul de zel îl vei plăti prin oboseală, accentuarea problemelor de sănătate şi neplata muncii depuse. Există varianta deschiderii unor culoare profesionale bune, pe o perioadă lungă de timp de acum încolo, însă discerne pe îndelete fiecare propunere de lucru. Relaţiile colegiale sunt distorsionate, de aceea bazează-te doar pe forţele tale şi dozează-ţi eforturile. Ocupă-te numai de activități ușoare în această săptămână și, la nevoie, apelează la cineva de încredere care te poate ajuta. Chiar ai nevoie de sprijinul celorlalți, deci apropie-te de persoanele care ți-au câștigat încredere până acum. În ultimele zile ale intervalului analizat se întrezăresc aspecte legate de bani. Ori primeşti o primă, un cadou deosebit, ori afli informaţii preţioase legate de salarizarea de la un loc de muncă.

PEȘTI. La începutul săptămânii sunt zile rezervate întâlnirilor cu prietenii. Sunt posibile altercaţii, divergenţe de opinii, însă va merita totul. Un protector important îţi poate oferi sfaturi utile legate de viaţa sentimentală şi de relaţiile cu copiii. Vizavi de cei dragi este posibil să ai un comportament exagerat, respectiv să te implici prea mult în treburile lor sau să-i sufoci cu gesturi tandre. Depune eforturi să menţii un echilibru între nevoile tale afective şi ceea ce îţi oferă ceilalţi. Ai nevoie, în paralel și de retragere din forfota cotidiană. Se pot accentua problemele de sănătate vechi. Ocupă-te doar de activităţi de rutină şi evită pe cât posibil provocările celorlalţi. Îţi sunt de mare ajutor meditaţiile în locuri sfinte, plimbările în aer liber şi ceaiurile bunicii. Nu se recomandă consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Sunt stări trecătoare, pe care, cu puţin efort le vei depăşi fără probleme, scrie astrocafe.ro.

Preluat de la: zugo.md