1534076992440.jpg

În această săptămână fiecare nativ va avea un program încărcat, fie că e vorba de viață personală sau profesională, aceștia își vor folosi toată energia. Astfel, în timp ce unii sunt copleșiți de dragostea pe care o primesc din jur, alții vor fi nevoiți să se ocupe de problemele care o să apară.

Cu toate acestea, astrele sunt de partea nativilor, iar mai jos vedeți ce prezic acestea pentru următoarele zile.

BERBEC. Prosperitatea financiară de care ai parte în prezent te ajută să faci unele ajustări necesare propriei vieți. Această săptămână este definitorie pentru tine din toate punctele de vedere. Ai parte de schimbări în plan profesional, persoana iubită te încântă cu dedicarea și implicarea în relația pe care o aveți, iar prietenii sunt acolo pentru tine, indiferent de ceea ce trăiești. Mai mult decât atât, reușești să refaci legătura emoțională cu o persoană specială pentru tine.

TAUR. Prezența preponderentă a energiei lui Saturn aduce haosul și nesiguranța în viața ta. Mai ales la începutul acestei săptămâni, vei resimți această stare la o intensitate destul de mare. Tensiunea din relațiile de prietenie sau din cele profesionale devine tot mai intensă. Indiferent de context, argumentează-ți comportamentul! O astfel de atitudine deschisă poate ajuta la reconciliere. Anumite alegeri pe care le vei face îți vor da curajul de a te confrunta cu propriile slăbiciuni.

GEMENI. Este important să fii mai atentă la barierele emoționale pe care le impui. De fiecare dată când ai senzația că cei din jur nu îți oferă poate ceea ce ai tu nevoie, trebuie să te întrebi dacă tu le oferi posibilitatea de a te „accesa”. Ești o persoană destul de rece și independentă. Ție îți priește de minune singurătatea. În acele momente doar cu tine reușești să accesezi resurse emoționale esențiale pentru menținerea propriului echilibru. În aceste zile îți focusezi destul de mult atenția asupra propriului spirit.

RAC. Este momentul potrivit să îți întorci privirea spre gândurile pe care le ai în raport cu o anumită persoană importantă din viața ta. Spre a doua parte a săptămânii ești mai încărcată cu activități profesionale. Proiectele la care lucrezi te țin peste program la birou. Într-adevăr trebuie să înveți să îți organizezi mai bine activitatea. Multe proiecte pe care le coordonezi necesită mai multă minuțiozitate.

LEU. Viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere. Deși unele posibile scenarii te fac să îți înfrânezi acțiunile, sunt situații în care faci doar ceea ce simți. Intrigile fac parte din tabloul acestei săptămâni. Oamenii din jurul tău par obosiți și depășiți din punct de vedere psihic. Parcă nimic nu ajunge să îi mai mulțumească. Din păcate, aceasta pare să fie dinamica vieții multora dintre noi.

FECIOARĂ. Indiferent că este vorba de viața personală, de carieră, de alegeri, de relații sau de orice alt aspect al vieții tale, totul suferă modificări substanțiale. Zilele acestei săptămâni îți oferă posibilitatea de a reflecta asupra propriilor alegeri. Sunt persoane care prin simpla lor prezență îți induc o stare de confort, iar altele par să facă orice pentru a te dezechilibra din punct de vedere emoțional. Totul ține de capacitatea ta de a integra energiile pe care le recepționezi de la alții.

BALANȚĂ. În zilele care urmează îți focusezi atenția pe propriile nevoi. Ai idei noi pentru renovarea casei, vrei să te apuci de câteva cursuri de dezvoltare personală, petreci mult mai mult timp în aer liber și în compania familiei. De fapt, acest ritm de viață îți este specific. Îți onorezi cu mândrie poziția față de o anumită persoană care te-a rănit în trecut. Acum reușești să fii detașată și să nu mai iei nimic personal din ceea ce se întâmplă.

SCORPION. Nu ai să știi niciodată ceea ce te caracterizează cel mai bine, siguranța afectivă sau independența deplină. Aceasta este întrebarea în jurul căreia ți se va scurge viața în perioada care urmează. Rutina te ajută să te simți confortabil din mai multe puncte de vedere. În aceeași măsură, îți oferă și o listă interminabilă de frustrări. Nu ai crezut niciodată în ideea de schimbare absolută, dar viața pare că îți cere cu insistență să faci unele „retușuri”.

SĂGETĂTOR. Firea ta mult prea calculată te îndeamnă să te privezi de un stil de viață caracterizat de adrenalină și emoții puternice. Este important totuși că în lucrurile mici de zi cu zi găsești fericirea în starea ei pură. Pe alocuri, devii mult prea sensibilă. Oamenii nu aleg să te menajeze atunci când se simt neîndreptățiți. Comunicarea deschisă și sinceră poate ajuta în acest sens. Viața profesională ia amploare în aceste zile deoarece ai parte de multe oportunități pentru a te afirma.

CAPRICORN. Te bucuri cu o inocență autentică de tot ceea ce ai parte. La birou neînțelegerile pot fi destul de frecvente în perioada care urmează. Conflictele de interes care apar între tine și partenerii de afaceri induc o atmosferă de lucru stresantă. În ceea ce privește propriile tabieturi, este important să îți setezi o serie de reguli de care să nu te dezici niciodată. Cu o astfel de atitudine îți va fi mult mai ușor să eviți orice dezechilibru care poate avea loc.

VĂRSĂTOR. Momentele frumoase pe care le petreci alături de partener te vor face să contemplezi la noțiunea de fericire, la ceea ce îţi oferă viaţa, la tot ceea ce ai trăit până în prezent. Pe alocuri este posibil să te simţi speriată de ceea ce se petrece, dar ești încrezătoare că această perioadă confuză va trece. Prietenii de ani buni se erodează brusc, tu devii o altă persoană, iar viața ta personală atinge o intensitate a emoțiilor care va fi destul de greu de integrat, scrie elle.ro.

PEȘTI. Dacă nu ești mulțumită cu ceea ce ți se oferă în relația personală, caută un moment potrivit pentru a vorbi despre asta. Lucrurile bune se întâmplă celor care au răbdare și rămân încrezători. Încearcă să eviți competițiile de orice fel. Firea ta sensibilă este posibil să nu te ajute pentru a ieși câștigătoare. În această perioadă ai nevoie doar de armonie și de odihnă pentru a reuși să îți focusezi atenția spre lucrurile importante pentru tine.

Preluat de la: zugo.md