grad_3.jpg
HiSky a primit autorizație de zbor și este gata pentru lansarea zborurilor începând cu data de 1 iulie. Partenerul companiei, operatorul aerian român Cobrex Trans, a primit autorizație de zbor de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Actul a fost emis de către Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova pe data de 7 aprilie.

„Ne bucurăm că toate etapele au fost trecute cu succes și că putem să ne luăm zborul. Am reușit pentru că am fost corecți față de instituțiile statului, dar și față de călători. Simplul fapt că HiSky este singura companie care returnează banii pentru zborurile anulate din cauza Pandemiei, ne reconfirmă respectul față de pasageri și principiile de care ne conducem, în general”, declară managerul HiSky, Iulian Scorpan.

Reamintim că HiSky și partenerul său – Cobrex Trans vor opera zboruri către șase destinații din Europa – Londra (Marea Britanie), Dublin (Irlanda), Lisabona (Portugalia), Paris (Franța), Bologna (Italia) și Dusseldorf (Germania).

Ofertele, serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul HiSky, la call-centru (022) 95-55-95, pe paginile de socializare: Facebook, Instragram și twitter.

Noua companie anunță că zborurile vor fi operate cu o flotă modernă, constituită în prezent din două aeronave de tip Airbus A320. Companie este condusă de Iulian Scorpan, pilot cu mii de ore de zbor la activ, ex-director al fostului operator de stat Air Moldova.

Politica de prețuri pe care se sprijină acest parteneriat, îmbină principiile low-cost cu o gamă de servicii adiționale taxate de o manieră simplă, astfel încât pasagerii să aibă deplină stăpânire pe alegerea lor.

Compania română Cobrex Trans a fost înființată în anul 1994 și certificată de Autoritatea Aeronautică Română ca operator aerian care are dreptul să desfășoare misiuni de transport aerian public intern și internațional.

Preluat de la: diez.md