profimedia-0832070553.jpg

Fotografiată la plajă, zilele trecute, Goldie Hawn a demonstrat, încă odată, că frumuseţea şi stilul nu au vârstă. La 78 de ani (da, aţi auzit bine), actriţa rămâne fidelă exerciţiilor fizice şi stilul de viaţă sănătos, reuşind astfel să rămână într-o formă fizică de invidiat.

Goldie Hawn a fost văzută recent pe plajele însorite ale Greciei, bucurându-se de o escapadă alături de partenerul său Kurt Russell.

La vârsta de 78 de ani, actrița nu se sfiește să-și arate silueta într-un costum de baie negru, în timp ce Kurt la randul său, în vârstă de 73 de ani, a fost surprins fără cămașă, etalându-și fizicul într-un șort de baie. Mai multe FOTO cu cei doi, aici.

Goldie Hawn (nume real Goldie Jeanne Hawn) a devenit cunoscută la nivel mondial cu numeroase roluri în filme de succes, precum Private Benjamin (pentru care a primit și o nominalizare la Premiile Oscar pentru Cea mai bună actriță), Overboard, Bird on a Wire, Death Becomes Her, Housesitter, The First Wives Club, The Out-of-Towners și The Banger Sisters.

De-a lungul carierei, actrița a jucat alături de nume celebre de la Hollywood, printre care Steve Martin, Meryl Streep, Bruce Willis și Kurt Russell, partenerul ei din anul 1983.

Potrivit Women’s Health, Hawn are câteva secrete pe care le folosește pentru a-și menține aspectul tânăr la 78 de ani.

Printre metodele folosite de actriță se numără o abodare naturală atunci când vine vorba de frumusețe. Preferă să apeleze la ingrediente naturale, precum uleiul de măsline, pentru a-și menține pielea sănătoasă și nu și-a vopsit niciodată părul.

Când vine vorba de dietă, Hawn nu mănâncă mai mult decât îi cere corpul și preferă să își păstreze mesele separate pe ingrediente. Mai mult, ea a fana sucurilor naturale de fructe și legume, în special cele cu ingrediente verzi.

FOTO: ProfiMedia

Preluat de la: csid.ro