pixel.png

Gigi Hadid şi cântăreţul Zayn Malik, în vârstă de 27 de ani se pregătesc să devină părinţi pentru prima oară. O sursă apropiată cuplului a declarat pentru TMZ că modelul în vârstă de 25 de ani este însărcinată în 20 de săptămâni şi încă nu au aflat sexul bebeluşului. Veştile au fost totodată confirmate şi pentru Entertainment Tonight de o altă sursă din familie.

Relaţia lui Gigi Hadid cu Zayn Malik a fost una cu suişuri şi coborâşuri care, de-a lungul anilor, s-a menţinut în atenţia presei internaţionale. Deşi niciunul dintre tineri nu a confirmat zvonurile, cei doi au postat o fotografie cu ocazia aniversării de 25 de ani a lui Gigi, care arată că se află în carantină la ferma din Pennsylvania a familiei ei.

În urmă cu doi ani, Gigi Hadid a vorbit deschis despre boala autoimună de care suferă, după ce a fost ”victima” internauţilor care o criticau că este prea slabă. Sora mai mare a modelului Bella Hadid suferă de tiroida Hashimoto, o afecţiune medicală care tinde să apară în urma unor factori genetici, din cauze hormonale, a excesului de iod sau a vaccinării excesive. Tiroidita Hashimoto este cea mai frecventă formă de tiroidită – adică inflamarea glandei tiroide –, dar şi cel mai des întâlnită afecţiune tiroidiană din America (boala afectează peste 14 milioane de americani).

<!–

Formul de quiz

–>

”Îmi iubeam corpul atunci când aveam forme”, povestea Gigi în timpul unui panel alături de Kendall Jenner, Ashley Graham şi Paloma Elsesser. ”Apoi am scăzut în greutate şi oamenii erau la fel de răutăcioşi. Ştiu că sunt slabă. Mă uit şi eu în oglindă. Încerc să mănânc burgeri şi să fac squaturi. Şi eu vreau să am fund. Pricep. Am priceput. Multumesc!”, a continuat modelul.

În încercarea de a încuraja femeile să-şi accepte corpul aşa cum este, modelul a continuat spunând că ”este vorba de acceptarea corpului într-un mod matur pentru că ştii că niciodată nu va arăta la fel şi trebuie să te iubeşti în toate foarmele”.

 

Preluat de la: csid.ro