photo_2023-03-14_19-41-15.jpg

Dacă nu ți-ai planificat agenda pentru săptămâna care urmează, îți sugerăm niște evenimente recreative la care ai putea merge în timpul zilei sau după orele de muncă. Alege să-ți petreci timpul frumos relaxându-te în timp ce: vizionezi un spectacol, dansezi pe muzica anilor ’90 sau mergi la un târg. Echipează-te cu multă energie pozitivă, dispoziție și nu uita să profiți de evenimentele la care poți participa în perioada 18-24 martie.

Solar Wind te invită la un eveniment care va da viață amintirilor, aducând înapoi strălucirea și hiturile anilor ’80, ’90. În cadrul concertului vor evolua cântăreți precum Pupo sau In-Grid.

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 23 martie, cu începere de la ora 19.00. Concertul va avea loc la Chișinău Arena, situată pe strada Calea Orheiului 130. Biletele pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora variază între 500 și 2 500 de lei.

Romanul „Nuntă în cer” prezintă istoria a doi bărbați, care își povestesc experiența de viață, cunoscând dragostea absolută dintre bărbat și femeie ca ființă unică. Este o confesiune tulburătoare despre iubirea perfectă și iubirea predestinată. Un spectacol ce abordează tema cuplului cu multiplele sale căutări și neliniști, într-o unitate primordială a spiritului uman.

Evenimentul se va desfășura joi, 21 martie, la Teatrul Geneza Art din Chișinău. Piesa de teatru începe la ora 19.00. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora este de 350 de lei.

Orice admirator al muzicii jazz visează să ajungă la un concert susținut de cei mai tari muzicieni ai acestui gen. În cadrul acestui concert veți avea ocazia să-i audiați pe Deniss Pashkevich, unul dintre cei mai de vază saxofoniști europeni și Mark Oselski, pianist, compozitor și producător muzical din Chișinău.

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 23 martie, cu începere de la ora 18.00. Concertul va avea loc la Palatul Republicii, situat pe strada Maria Cebotari 16 din capitală. Biletele pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora este de 250 de lei.

„Invitație la Vals” este unul dintre cele mai îndrăgite titluri de către cititori, considerat un fenomen unic în literatura română. Romanul „Invitația la Vals” de Mihail Drumeș este un spectacol-mărturisire, cu o avalanșă de trăiri, care va pătrunde în conștiință și va atinge struna emoționalului. 

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 23 martie, la Teatrul Geneza Art din Chișinău. Piesa de teatru începe la ora 19.00. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora este de 350 de lei.

Dat fiind faptul că martie este considerată luna femeilor, Ia Moldova Acasă te invită la un eveniment care sprijină femeile producătoare din Republica Moldova.

Târgul urmează să aibă loc în perioada 23-24 martie, cu începere de la ora 9.0. Evenimentul va avea loc în Parcul „Alunelul”, situat pe strada Calea Ieşilor 11/2 din Chișinău.

Wine.MD te invită la o degustare a noilor vinuri produse de Crama Ulinici. Veți avea ocazia să petrecți timpul interactiv cu vinificatorul Nicu Ulinici, așa cum e primit la o șezătoare urbană.

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 23 martie, cu începere de la ora 18.00. Degustarea va avea loc la Sala Wine.MD, situată pe strada Alexei Şciusev 62 din capitală. Costul participării este de 350 de lei. Rezervarea este obligatorie și o puteți face la numărul de telefon 060606688.

În lumea modernă abilitatea de a vorbi cu încredere este esențială pentru succesul personal și profesional. În cadrul workshopului veți avea oportunitatea să descoperiți secretele unei vorbiri încrezătoare alături de Teodora Ursu. De asemenea, veți:
# învăța care sunt elementele unei vorbiri frumoase, clare și încrezătoare;
# explora tehnici de comunicare verbală și non-verbală;
# face exerciții practice;
# afla modalități de gestionare a stresului și anxietății asociate cu vorbitul în public.

Evenimentul se va desfășura duminică, 24 martie, cu începere de la ora 12.00. Activitatea va avea loc la Centrul pentru Dezvoltare și Antreprenoriat Moldova-Polonia, situat pe strada Meșterul Manole 12/2 din capitală. Persoanele care își doresc să participe sunt îndemnate să completeze acest formular.

Clubul de lectură și dezvoltare personală „Adolescenții la prezent” este destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani. Clubul reprezintă o oportunitate de a explora lumea cărților și de a vă dezvolta abilitățile personale într-un mediu prietenos și interactiv.

Evenimentul se va desfășura duminică, 24 martie, cu începere de la ora 10.00. Clubul va avea loc la Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă”, situată pe strada Alexei Şciusev 65 din capitală.

„Traviata” este o operă captivantă, plină de emoții tulburătoare, care explorează tema dragostei interzise, sacrificiu și lupta pentru fericire. Spectacolul spune povestea unei femei care se luptă cu convingerile sociale și sacrificiile personale pentru dragoste.

Evenimentul se va desfășura duminică, 24 martie, la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” din capitală. Opera începe la ora 17.00. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora variază între 100 și 250 de lei.

Clubul Voluntarilor Artico te invită la o nouă ediție a evenimentului Artico Debates, unde vei putea să-ți încerci capacitățile în cadrul unei dezbateri jucate chiar de tine. Vei avea ocazia să descoperi informații despre acțiunile din timpul unei dezbateri, despre gestionarea corectă a timpului și despre pregătirea corectă a unui discurs. Organizatorii te îndeamnă să completezi acest formular pentru a te înregistra.

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 23 martie, cu începere de la ora 14.00. Dezbaterea va avea loc la centrul Artico, situat pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 169 din Chișinău.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md