harry-potter-1.jpg

Capodopera cinematografică „Harry Potter” ar putea fi readusă la viață, trecând prin mai multe modificări. Potrivit unei surse anonime, se preconizează ca personajele principale din filmele originale să fie înlocuite. Informația a fost distribuită recent, pe pagina movieweb.com.

Zvonul a început să circule la începutul acestei luni, când autorul anonim și deținătorul de informații WDW Pro a postat pe Twitter că franciza fantastică ar fi fost pregătită pentru relansare.

„Scurgere de informații în exclusivitate: se pare că WBD vrea să repornească franciza cinematografică «Harry Potter», inclusiv prin înlocuirea actorilor, în următorii trei-cinci ani”.

WDW Pro a apărut alături de YouTuber-ul Valliant Renegade pentru a oferi mai multe detalii și, deși a subliniat că totul este încă o speculație în acest moment, se presupune că acest concept este „discutat cu fervoare” la Warner Bros. Discovery.

În condițiile în care baza de fani a îmbătrânit, iar franciza, cândva veșnică, a devenit tot mai pasivă, sursa anonimă susține că WBD este conștientă de necesitatea unei relansări adecvate a lui „Harry Potter”.

La ce ne putem aștepta de la noua versiune

În timp ce înlocuirea actorilor face parte, cu siguranță, din discuțiile despre (presupusa) relansare, explorarea poveștilor altor personaje în cadrul canonului original al lui „Harry Potter” nu este neapărat exclusă, dar sursa afirmă că este prea devreme pentru a ne gândi la acest lucru.

De asemenea, se zvonește că WBD dorește să facă o mișcare asemănătoare cu cea a studiourilor DC și să găsească propriul James Gunn înainte de a merge mai departe.

De ce este timpul pentru relansare

Au trecut mai bine de 30 de ani de când publicul s-a îndrăgostit de reprezentarea cinematografică a tânărului Harry Potter, un vrăjitor promițător care avea să schimbe lumea pentru totdeauna. Astăzi 11 filme și un întreg univers mai târziu, „Lumea Vrăjitorilor” rămâne populară în rândul spectatorilor tineri și bătrâni, în special a celor care au crescut cu filmele și cărțile despre vrăjitor.

Probabil, 30 de ani ar putea să nu pară atât demult pentru prima apariție a unei saga. Ultimul film „Harry Potter” abia dacă a împlinit un deceniu (dacă nu luăm în considerare seria „Fantastic Beasts”). Cu toate acestea, în ceea ce privește efectele vizuale, primele filme nu mai sunt la fel de orbitoare ca pe vremuri.

Departe de a fi rău realizate, publicului mai tânăr s-ar putea să nu-i placă ceea ce vede dacă începe să urmărească filmele astăzi. În plus, spectatorii și cititorii care au crescut cu „Harry Potter” știu cum saga ia o întorsătură întunecată la mijloc, cu teme mai sumbre. Ceea ce a fost cândva o mișcare strălucită, ar putea fi un moment incomod pentru noii spectatori.

Preluat de la: diez.md