hoskelsa_1717777794_3385287963363702368_28106568.jpg

Elsa Hosk, modelul ce a luat cu asalt podiumurile de modă în prezentările Victoria’s Secret, a pozat recent în costum de baie, lăsând internauții cu gura căscată.

Supermodelul de 35 de ani și 1,76 metri înălțime a devenit mamă în urmă cu trei ani, dar și-a recăpătat silueta în timp record, revenind în fața camerelor de luat vederi. 

Recent, Hosk a pozat într-un costum de baie minuscul, înflorat, din două piese și a stârnit reale controverse în mediul online. Perfect machiată, cu accent pe ochi și buze, cu părul prins într-un coc strâns, blondă și-a arătat frumusețea răpitoare.

Zveltă, cu un corp tonifiat și picioare parcă lungi, Hosk arată parcă mai bine că oricând! Nici nu ai zice că a născut de curând.

 

 

O postare distribuită de elsa❤️ (@hoskelsa)

Înainte de a se muta din Suedia natală, blonda își dorea să joace baschet la nivel profesionist. Mutarea în New York a venit cu o schimbare totală de carieră, această ajungând model internațional.

Hosk se iubește de aproape 10 ani cu antreprenorul Tom Daly, alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire încă din anul 2015. Împreună au o fetiță ce le seamănă leit celor doi.

În ciuda faptului că programul său este foarte aglomerat, Elsa Hosk spune că venirea pe lume a fiicei sale a fost cea mai mare realizare a sa.

Viața blondinei s-a schimbat complet de când a devenit mamă. Aceasta a încercat să-și reia rapid activitatea după ce a adus-o pe lume pe micuța Tuulikki. Cu toate acestea, diva a fost deseori criticată pentru faptul că își ia fetița în proiectele în care se implică.

Citește și: Goldie Hawn, de nerecunoscut la 78 de ani. Cum arată în costum de baie celebra actriță FOTO

FOTO: Instagram @hoskelsa

Preluat de la: csid.ro