colaj-3.jpg
Cei mai buni fotografi fashion din Moldova, profesioniști și începători, au fost apreciați de un juriu internațional în cadrul primului concurs specializat în domeniu – „ZIP Fashion Photography Contest”. Dacă anterior v-am prezentat fotografii câștigători, acum vă arătăm într-o galerie toate fotografiile participante.

Evenimentul a întrunit participanți care au concurat în două categorii: 6 fotografi experimentați în realizarea fotografiei de modă și 9 fotografi tineri, care își doresc să abordeze fotografia fashion și să se exprime artistic în domeniu.

Dintre toate fotografiile înscrise în concurs, 30 cele mai reușite au fost expuse luni, 3 iulie, în ultima zi a concursului la Centrul de Excelență în Design și Tehnologii „ZIPhouse”. Fotografiile au fost apreciate de juriu național și internațional și de spectatori, iar ulterior câștigătorii au fost premiați în cele 3 categorii: fotografi profesioniști, începători și alegerea publicului.

Într-un articol anterior pe #diez, puteți descoperi câștigătorii concursului și impresiile lor.

Mai jos vedeți fotografiile participante:

Parvan-Daniela-L. Storojuc Mindoglo-Constantin-OLDCOM Marina-Bernaz-Sophie-by-Elena-Zbârnea Ion-Pleş-Alexandru-L.Storojuc Iaţco-Lilian-OLDCOM Ana-Maria-Moroz-Vivi-Art-Boutique Spînu-Iurie-Georgette Sergiu-Rotaru-Tricon-_-My-REVIVAL Sergiu-Rotaru-L. Storojuc Putregai-Vadim-Sophie-by-Elena-Zbârnea Putregai-Vadim-Irina-Calancea Parvan-Daniela-Vivi-Art-Boutique Mindoglo-Constantin-Vivi-Art-Boutique Marina-Bernaz-Irina-Calancea Ion-Pleş-Alexandru-Vivi-Art-Boutique Glovaţcaia-Nadejda-Tricon-_-My-REVIVAL Glovaţcaia-Nadeja-Georgette Gabriela-Cucu-Sophie-by-Elena-Zbârnea (1) Gabriela-Cucu-Irina-Calancea Dorian-Tutuian-Vivi-Art-Boutique Dorian-Tutuian-Tricon-_-My-REVIVAL Diana-Bodnarenco-Tricon-_-My-REVIVAL Diana-Bodnarenco-L. Storojuc Ana-Maria-Moroz-Sophie-by-Elena-Zbârnea Adrian-Rîpa-OLDCOM

Concursul a fost organizat de Centrul de Excelență în Design și Tehnologii „ZIPhouse” în colaborare cu School of Modern Photography „STUDIO1” (Ucraina), revista VIP Magazin și Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS), cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Agenția Suedeză pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională (Sida).

Preluat de la: diez.md