DSC_3118.jpg
Ieri seara, mai mulți fani Linkin Park din Chișinău s-au adunat la ambasada SUA din Moldova pentru a-i aduce un omagiu vocalistului și textierului Chester Bennington, care s-a stins din viață la 20 iulie.

Tinerii au adus flori, fotografii și au asculta muzică în fața Ambasadei.

DSC_3116 DSC_3118 DSC_3124 DSC_3126 DSC_3132 DSC_3134 DSC_3140 DSC_3141

Photo Credit: Sergiu Brinza

Solistul trupei Linkin Park, Chester Bennington, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit mort, în vila sa din Palos Verdes, Los Angeles, scrie site-ul tmz.com. Potrivit sursei citate, poliţia a descoperit trupul neînsufleţit al artistului în jurul orei locale 09:00.

Chester Bennington a fost căsătorit de două ori și are șase copii. Cântărețul a luptat timp de mai mulți ani cu dependența de droguri și alcool. Într-un interviu, Chester Bennington a mărturisit că a suferit de depresie și deseori a avut gânduri suicidale, doar că acesta le relaționa cu abuzul sexual la care a fost supus când era mic.

Linkin Park este una dintre trupele americane de rock alternativ cele mai cunoscute din ultimele decenii. Fondată în 1996, în California, cariera trupei a luat avânt în anul 2000 cu albumul ‘„Hybrid Theory”, care a inclus hituri precum „In the End” și „Crawling”. Cel mai recent album al formației, One More Light, a fost în topul Billboard 200 la începutul acestui an.

Preluat de la: diez.md