15-2.jpg
Cele mai puternice mărci naționale și internaționale, prezente pe piața din Moldova au fost premiate în cadrul Galei de Decernare a Premiilor pentru Concursului Național a celor mai Recunoscute Mărci Comerciale din Moldova – Notorium Awards, ediția a treia. La ediția din acest an au fost premiate 136 de mărci comerciale.

Mărcile câștigătoare au fost desemnate prin vot online pe pagina oficială www.notorium.md și prin sms-voting. La concurs au participat peste 3800 de mărci comerciale prezente pe piața la 150 de categorii de produse şi servicii.

Printre nominanţii Galei, care au primit distincţiile Concursului – trofeu, medalii de aur, argint şi bronz, se enumeră aşa brand-uri ca: Knauf, Mileştii Mici, Arax, Zorile, Zity Mall, Colibri, Zanussi, Dansicons, Floreni, Apriori, Casa Sărbătorii, Diez, Farmacia Familiei, FoxMart, Media Security, Boiar, Prime Capital, Migdal P, Tymbark, Xiaomi, BabyOno, Aquatir, Credit CMB, Rapidasig.md, Megogo, Omsa, Webmaster, Veka, Rodals, MaxFitness, Baumaster ş.a.

Gala de Decernare a avut blitzuri și covor roșu ca la Hollywood, transmisiune live, networking cu antreprenori de top din Moldova, show cu lupte reale a cavalerilor medievali, recital muzical, recepție VIP cu bucate si vinuri selecte, cadouri și tombole cu premii de la parteneri.

1a
1b
2
4 (1)
4a
5 (1)
6 (1)
7
8a
8b
10
12
15

Preluat de la: diez.md