5img.jpg
Ne așteaptă un sezon cald lung, cu multe petreceri și ocazii deosebite la care cu siguranță vreți să furați priviri. Vreți să pășiți în cele mai frumoase încălțări, ca în poveștea Cenușărei, cu condiția ca vraja să țină până dimineața! Cei de la Amma Shoes sunt mereu cu ochii pe noile tendințe, iar astăzi îți prezintă care sunt sandalele cu toc în vogă în 2018.

Vezi mai jos despre ce este vorba:

#Negru reinterpretat

La prima vedere, sandalele negre sunt o alegere clasică și cuminte, care nu mai poate surprinde pe cineva. Dar nu este neapărat cazul. Barete late, tocuri groase, construcții nonconformiste, materiale care urcă pe gambă – asta aduc nou sandalele negre care îndrăznesc să iasă din formatul obișnuit.

1img

Cei de la Amma shoes îți sugerează să le porți cu rochii sau fuste feminine și viu colorate, pentru a obține acel look de femeie inocentă, dar stăpână pe situație.

#Tăieturi bine alese

Sandalele tip botină decupată sunt o alegere ideală în sezoanele de tranziție, când temperaturile variază. Sunt pur și simplu potrivite în orice moment al zilei! Dezvăluie fără să descopere tot, au un aer nonconformist și pot construi look-uri variate, în funcție de ce haine alegi azi din dulap.

2img

Purtate cu jeans skinny și geacă de piele, vei fi rebelă și chic. Asortate cu printuri florale și fuste plisate, îți conturează un stil urban, studiat.

#Stiletto fermecător

Tocurile cui și vârful ascuțit sunt printre acele rețete de care moda nu se satură niciodată. Și vara acesta sunt prezente în lumea sandalelor! Un model ca Odry, din piele întoarsă roz prăfuit, e un pariu sigur pentru o ținută elegantă de seară.

3img

Iar când porți o astfel de pereche de sandale cu accesoriu fantezie, nici nu mai ai nevoie de alte accesorii. Trebuie doar să te prezinți.

4img

Același lucru îl pot spune și despre sandalele care ating granița dintre botină decupată și pantof stiletto, precum Ella. Tocul fin, baretele frumos decupate, pielea nude.

5img

Tu ce fel de sandale preferi și ce model nou ai pe lista de dorințe?

Alege-ți perechea preferată pe site-ul www.ammashoes.md  și în showroom-ul Amma Shoes de pe str. Bănulescu-Bodoni, 10!

P.S. – Folosește promo cod-ul  ammaparty și beneficiază de 7% reducere la toată colecția nouă. Valabil până pe 14.06.2018.

Preluat de la: diez.md